Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.be

Adresaflevering voelt als roomservice

Op je wenken worden bediend, hoe fijn en makkelijk is dat! Het geeft een extra luxe vakantiegevoel, vind ik. Simpelweg bestellen waar je zin in hebt en het dan gewoon op je hotelkamer bezorgd krijgen. Ik hou ervan. Zou het niet geweldig zijn als je, behalve een steak frites of pasta vongole ook een stationwagen op je kamer kunt bestellen? Zo ver gaat Sunny Cars ongeveer!

Roomservice hotelaflevering huurauto

 

Op vakantie kun je je huurauto voor de deur van je hotel of appartement laten afleveren. Dat regel je van te voren in Nederland, zodat je op je bestemming alleen maar hoeft te genieten. Je spreekt een tijd af waarop je je bij de receptie meldt – let wel op mogelijk lokaal tijdverschil, dat voorkomt misverstanden en teleurstellingen – tekent daar het huurcontract en dan kun je instappen en rondtoeren.

Deze service heet adresaflevering en is op veel bestemmingen wereldwijd te boeken. Dat kan alleen bij accommodaties die over een receptie beschikken. Afhankelijk van de verhuurder kun je online boeken. Biedt de verhuurder dit aan, selecteer dan ‘adresaflevering’ in het boekingsproces. Is online boeken niet mogelijk, bel dan om adresaflevering te regelen even met Sunny Cars of ga naar een reisbureau in de buurt. En nog een tip: check of je accommodatie parkeerplek heeft om de huurauto veilig te parkeren.

Aan adresaflevering zijn soms kosten verbonden, die staan in de huurvoorwaarden. Afhankelijk van de verhuurder kun je voor het FF- (vol ophalen, vol inleveren) of FE-pakket (vol ophalen, leeg inleveren) met adresaflevering kiezen. Verder moet je er rekening mee houden dat adresaflevering niet mogelijk is als de ophaallocatie een luchthaven betreft. Boek dus altijd bij een lokaal stadskantoor als ophaallocatie om gebruik te maken van deze service. Soms kun je regelen dat je de huurauto ook bij de accommodatie kunt inleveren door de sleutels bij de receptie achter te laten aan het eind van de huurperiode. Op sommige locaties, zoals Curaçao, is Sunny Cars zelfs gevestigd in de meest populaire hotels. Ideaal!

Adresaflevering is een superhandige service als je de huurauto niet meteen of niet elke vakantiedag nodig hebt. Ik zeg: rij maar voor!

Susanne Pols-van Gelder

Head of reservations

Als Manager Reserveringsafdeling Nederland & België weet Susanne als geen ander hoe we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Ze traint en coacht collega’s, zodat ook zij alles weten over autoverhuur en de service die wij verlenen. In haar vrije tijd is ze gek op reizen – hoe kan het ook anders!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou