fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.be

Beme app: laat een ander in jouw schoenen staan en deel echte momenten

Delen, liken, posten… allemaal vrij normale woorden anno 2016. Met social media geven we elkaar een kijkje in elkaars leven, maar Beme wil dat nog iets letterlijker doen.

Simpel en ongefilterd delens

Beme, uitgesproken als “beam”, vindt dat social media teveel gefilterd is. Een van de oprichters is een bekende vlogger, maar om een mooie video van 3 minuten te maken was hij vaak uren bezig met het bewerken. Dat bewerken zie je eigenlijk terug op alle social media kanalen. Voordat een foto wordt gepost op Facebook of Instagram gaat er nog even een filter overheen. Dat is nou precies het verschil met Beme.

Met Beme leg je direct “echte” momenten vast van de wereld om je heen, waardoor je jouw persoonlijke ervaring kunt delen. Je laat de wereld als het ware door jouw ogen zien.

beme app oprichter casey neistat

Hoe werkt Beme?

Beme maakt gebruik van de nabijheidssensor in je telefoon. Die sensor herkent objecten in de nabijheid zonder dat er fysiek contact nodig is. Die sensor zorgt er bijvoorbeeld voor dat je telefoonscherm wordt uitgeschakeld als je de telefoon tegen je oor houdt. Als je Beme open hebt en je nabijheidssensor wordt geactiveerd begint de app met het opnemen van video. Zo kun je de telefoon tegen je voorhoofd houden of voor je borst, om de video op te nemen vanuit jouw perspectief.

screenshot beme app van de maand

Zodra je gaat opnemen wordt het scherm zwart en wanneer de opname stopt wordt jouw Beme direct geüpload. Er is dus geen optie om jouw video vooraf te bekijken. Maak je niet druk, je kunt de video uiteraard wel snel verwijderen als het echt dramatisch is ;-).

Volg je vrienden, maar ook andere interessante mensen in jouw buurt of juist heel ver weg. Neem een kijkje in hun leven, loop in hun schoenen en zie hoe het is om hen te zijn. In het begin is de app misschien even wennen, maar zodra je een paar bemes hebt gemaakt en je voegt je vrienden toe zul je al snel zien dat het een leuke toevoeging is aan je app verzameling.

Samengevat

• Video opnemen zonder een knop aan te hoeven raken
• Geen preview, geen review, maar direct delen
• Een kijkje in de levens van mensen over de hele wereld

Beme is te downloaden voor Android en iTunes

Claudia Voncken

Head of Online Marketing

Sinds 2010 werkt Claudia voor Sunny Cars. Als Head of Online Marketing houdt zij zich dagelijks bezig met het verbeteren van de online aanwezigheid in Nederland, België en Frankrijk. Blogs van Claudia gaan hoogstwaarschijnlijk over handige apps óf ze geeft je handige tips en inzichten omtrent autohuur.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou