fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.be

Bevalling

Het is zover, ons nieuwe Premium pakket is gelanceerd!  Sinds 2 dagen zijn we ´live´ en vandaag hebben we de laatste puntjes op de i gezet. Alles draait en dat is fijn. Want het is toch altijd een hele bevalling, zo´n nieuw product uitrollen. Alhoewel … een echte bevalling toch wel wat meer voeten in de aarde heeft, weet ik uit vrij recente ervaring!

Pasgeboren baby
Waarom we zo blij zijn met dat Premium pakket? Omdat we iets unieks voor een bemiddelaar  hebben neergezet, waarmee we onze klanten nog meer service kunnen bieden. Boek je dit pakket, dan heb je namelijk de mogelijkheid om je vooraf te registreren voor de Premium check-in. Dat betekent dat je online alle gegevens doorgeeft die nodig zijn om het lokale huurcontract in te vullen. Wij geven dit op onze beurt weer door aan de lokale partner (via een beveiligde omgeving uiteraard) en die zorgt ervoor dat er bij de balie een ingevuld huurcontract klaarligt dat je alleen nog maar hoeft te ondertekenen. Dus niet wachten terwijl iemand de gegevens van je rijbewijs overschrijft of je huisadres moeten spellen, maar gewoon een krabbel zetten en de sleutel krijgen.

Extra voordeel: dat huurcontract teken je bij een aparte Premium balie, zodat je de normale rij kunt omzeilen. Topservice dus voor de vakantieganger! Bovendien garanderen we ook nog dat je een nieuwe auto hebt en huur je met de klantvriendelijke tankregeling full-full. Een extra bestuurder is ook nog inbegrepen.

Proberen? We bieden Premium aan op de grotere luchthavens in Italië, Spanje, Griekenland, Portugal en Kroatië.
Ik ga met de Kerst vakantieplannen maken voor volgende zomer. Het zal zeker een van deze bestemmingen worden zodat ook ik het zelf kan ervaren!

Meer informatie over het Premium pakket? Lees verder

Suzanne Al

Director of Marketing

Als Marketing Manager Nederland & België is Suzanne verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten. Naast een passie voor autohuur, is ze ook dol op vakanties. Niet gek dus, dat ze vaak bezig is met vakantieplannen maken – altijd mét huurauto natuurlijk. Want alleen dan kom je op de mooiste plekjes.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou