Blijf bij de tijd met de Wereldklok app

Ga je op reis naar een verre bestemming? Dat is een mooi vooruitzicht! Grote kans dat je dan langs veel tijdzones reist. En er zijn flink veel verschillende tijdzones!

Niet zo gek dus, dat je vaak bij aankomst op je vakantiebestemming niet precies scherp hebt hoe laat het is (op je bestemming of in je thuisland). Vooral niet wanneer je net bent aangekomen na een lange vliegreis en moet bijkomen van een jetlag. Om goed ‘bij de tijd te blijven’  – op welke bestemming dan ook – kun je met de Time Converter & Wereldklok app in één oogopslag zien wat de lokale tijd is op jouw vakantiebestemming.

Eenvoudig en snel

Met de app krijg je snel inzage in alle verschillende tijdzones. Daarnaast is de app zeer eenvoudig te gebruiken. Het is daarom een handig hulpmiddel voor mensen die regelmatig reizen naar verre bestemmingen, wanneer je familie hebt aan de andere kant van de wereld of als je vanaf je vakantieadres wil facetimen met je thuisfront en je hen niet wil storen tijdens het avondeten, bijvoorbeeld… Het is toch wel fijn om te weten of je belt op een schappelijk tijdstip.

Tijdzones instellen

De app heeft twee verschillende tabbladen waarmee je tijdzones kunt instellen, inzien en vergelijken. Met het plusteken kun je een locatie toevoegen. In het ene tabblad kun je zien wat de klokken van de verschillende tijdzones zijn. Je kunt de tijd op jouw vakantiebestemming gemakkelijk vergelijken met bijvoorbeeld de Nederlandse tijd op dat moment. Handig, als je wilt voorkomen dat je je vrienden midden in de nacht wakker appt!

Agenda in de app

Wil je voorkomen dat je een afspraak vergeet met al die verschillende tijden? Dan kun je in de app jouw afspraken vastleggen in een persoonlijke agenda. Je kunt jouw afspraken afstemmen op de verschillende (zone)tijden.

Kortom: een handige app als je een lange (vlieg)reis voor de boeg hebt!

Time Converter & Wereldklok is gratis te downloaden in de Google Play Store. In de Appstore is een soortgelijke app te downloaden.

John van Zunderen

SEO Specialist

John is werkzaam als SEO Specialist en houdt zich bezig met de vindbaarheid van Sunny Cars op internet. Een goed product moet goed gevonden kunnen worden, zo vindt hij. Op reisgebied wil hij zijn dochter het liefst de hele wereld laten zien. Een drukke vader dus. Daarnaast is John liefhebber van muziek en bezoekt hij graag concerten, soms ver over de grens. Ideale stedentrips bovendien, al die concerten.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.