fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.be

De huurauto op vakantie, even bijtanken!

Brandstof is een belangrijk onderdeel bij het autorijden, dus ook bij uw autohuur. Waar basale zaken belangrijk worden, gaan andere krachten een rol spelen. Bij Nederlanders komt bijvoorbeeld onze zuinige aard, creativiteit, humor en motivatie in eens aan de oppervlakte drijven, een gevaarlijke cocktail! Zo zal uit de onderstaande voorbeelden of situatieschetsen blijken, veel lees plezier!

Bij het boeken wordt duidelijk wat de leverancier van de auto voor tankregeling

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Suzanne Al

28 April 2014 | 9:44 am | Reageer op Suzanne Al

Beste mijnheer van Haaren,

Jammer dat de boeking via het reisbureau niet helemaal soepel is verlopen. Is het ophalen wel goed gegaan? Volgens de lokale voorwaarden varieert de toeslag tussen de € 47-€ 150 en is afhankelijk van het model auto en de inhoud van de tank. Voor hulp of vragen kunt u ons 24/7 bereiken via +31 23 5 699 696.

Met zonnige groet,
Suzanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

H.v.Haaren / W. Boin

25 April 2014 | 8:27 pm | Reageer op H.v.Haaren / W. Boin

A.s. zondag naar Alicante. 3 auto's gehuurd via reisburo, een MPV, sedan en stationcar. Ik meende, dat we de regeling FF. Het blijkt echter FE te zijn geworden. reactie reisburo: ja, u kwam met prijzen van sunnycars(was wel FF) en zij moesten daar niet duurder uitkomen.?? Er ging iets mis met de juiste informatievoorziening.
Geprobeerd om de auto's om te wisselen naar FF en daarbij dan ook maar 3x een MPV te verkrijgen. Helaas is er maar 1 gelukt, waarbij ook nog eens de MPV voor een andere MPV, wat dus uiteindelijk niet de bedoeling was. Had dan de MPV voor de sedan geruild. Maar
Ben benieuwd naar de ervaring FE. Want er wordt gesproken over ter plekke afrekenen in Alicante van een volle tank+toeslag. Welke toeslag is dat? Russische roulette???

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou