De huurvoorwaarden? Lezen, lezen, lezen…

We krijgen de vraag keer op keer en we kunnen het niet vaak genoeg zeggen: de huurvoorwaarden verschillen per lokale partner en het is belangrijk deze altijd door te lezen! Droge kost? Dat valt wel mee. Bovendien kan het je een hoop problemen schelen en kun je er ook nog je voordeel mee doen.

Sunny Cars werkt met verschillende aanbieders samen. Natuurlijk ben je via ons altijd optimaal verzekerd, daar hoef je je echt geen zorgen over te maken. Je huurt via ons altijd 100% zorgeloos. Maar de aanvullende huurvoorwaarden hangen af van de aanbieder, daar hebben wij weinig invloed op. Zo kan bijvoorbeeld de hoogte van de waarborg flink verschillen en is een kinderzitje misschien wel een stuk goedkoper als je een andere wagen reserveert. Om verrassingen te voorkomen is het dus verstandig om de huurvoorwaarden altijd goed door te lezen voordat je je huurauto boekt. Je kan er zeker je voordeel mee doen.

Huurvoorwaarden vergelijken

Om het gemakkelijker te maken om de juiste keuze te maken, kun je voordat je via ons een huurauto boekt de huurvoorwaarden heel makkelijk vergelijken. En dat is wel zo handig! Een op het eerste gezicht duurdere auto kan voor jou namelijk een voordeligere keuze zijn. Bijvoorbeeld als je je huurauto op een andere locatie wilt terugbrengen dan waar je hem hebt opgehaald. Of als je een extra zoals een kinderzitje of een GPS wil reserveren. En wil je de hele vakantie niet de enige zijn die achter het stuur moet plaatsnemen? Dan is het handig om een huurauto uit te kiezen waarbij een extra bestuurder is inbegrepen! Maar ook belangrijke informatie vind je in de huurvoorwaarden. Mag je achter het stuur kruipen als je nog geen 21 bent, of is het mogelijk om de huurauto buiten openingstijden terug te brengen? Je raadt al waar je het antwoord vindt.

De beste keuze voor jou

En mocht je er niet uitkomen, dan zit onze reserveringsafdeling iedere dag voor je klaar om je te helpen om de beste keuze voor jou te maken. Wij willen namelijk graag dat jij straks precies die auto huurt die het meest aansluit bij jouw specifieke wensen. Zo proberen we die Sunny glimlach standaard mee te leveren. Want zó werkt het bij Sunny Cars.

Sanne van Reek

Content en Social Media marketeer

Sanne werkt bij Sunny Cars als Content en Social Media Marketeer. Ze is gek op reizen en verkent het allerliefst de onbekende plekken. Dat je daar af en toe voor moet verdwalen, maakt haar niet uit.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

bart scholliers

19 Januari 2018 | 3:14 pm | Reageer op bart scholliers

beste ik vertrek op 2-06-2018 tot 16-06-2018 op vakantie naar alicante
mijn vraag is als ik een wagen huur bij jullie met schutelservice moet ik dan een waarborg betalen of niet zo ja hoe moet ik die dan betalen is dat met visa .credidcard . of kan ik cach .of bancontact betallen.
dank bij voorbaat
mvg
scholliers bart

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

22 Januari 2018 | 11:39 am | Reageer op Sanne van Reek

Hoi Bart,

Bedankt voor je bericht. Wat leuk dat je een auto wilt huren voor je vakantie in Alicante! Als je een auto huurt, dien je bijna altijd een waarborg te voldoen. De hoogte van de waarborg verschilt per auto en per lokale verhuurpartner. Daarom is het heel verstandig om altijd de huurvoorwaarden te lezen, vóórdat je een keuze maakt en reserveert. Voor het voldoen van de waarborg heb je altijd een creditcard met pincode op naam van de hoofdbestuurder nodig. Maar bij Sunny Cars hebben we ook een oplossing als je niet beschikt over een creditcard of als je liever geen waarborg voldoet, namelijk: het Geen waarborgpakket. Meer informatie hierover lees je op deze pagina: https://www.sunnycars.nl/all-inclusive-service/auto-huren-zonder-creditcard.

Zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.