fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.be

De mooiste natuurparken van West-USA

Tijdens mijn reis door Amerika heb ik het nuttige met het aangename gecombineerd. Lekker vakantie vieren én de pareltjes meepakken.

Las Vegas

Inderdaad, Las Vegas is geen natuurpark. Maar het was voor mij wel de beste plek om te landen en vanaf daar de auto te huren. Als je dan toch in Las Vegas bent, kun je meteen even slapen in Caesar’s Palace en een gokje wagen in The Venetian. Misschien win je het huurbedrag van jouw auto wel terug.

huurauto-las-vegas-road-trip

Bryce Canyon

Na de auto opgehaald te hebben, is het een mooi begin om naar Bryce Canyon te rijden. Mocht je meer tijd hebben, dan is Zion National Park ook zeker een aanrader. Maar Bryce Canyon is écht de moeite waard. Je weet daar niet wat je ziet, van knalrode ‘Hoodoos’ tot witte bergen in de verte. In Bryce Canyon moet je ook zeker een paar flinke hikes maken!

Bryce Canyon tips uitzicht

Capitol Reef

De meeste mensen slaan dit geweldige park helaas over. Dus dat moet je niet doen! Hier kan je met je huurauto (mits je genoeg bodemruimte hebt) over prachtige onverharde wegen.

Capitol Reef Amerika rondreis

Monument Valley

Deze prachtige wild-west foto mag natuurlijk niet ontbreken.

Monument Valley tip road trip

Lake Powell

Tijdens het warme weer kun je in het meer heerlijk zwemmen. Vervolgens wordt de Colorado river gevormd, waar je de prachtige horseshoe bend kan zien. Een werkelijk wereldwonder kom je tegen in de Antelope Canyon. Nadeel is wel dat het relatief duur en vrij druk is.

Lake Powel horseshoe bend arizona

Grand Canyon

Een van de wereldwonderen is werkelijk adembenemend. Lekker cruisend langs de top van de canyon, of lange hikes naar de Colorado river.

Grand Canyon zonsondergang autohuur

Kaz Paul

Reisjournalisten of -bloggers

Manify is het online lifestyle magazine voor de moderne man. Van auto’s tot restaurants en van vrouwen tot reizen. Komt dat even goed uit, dit kwam allemaal voor in mijn Amerika roadtrip. Mocht je nog meer Amerika tips willen zien? Lees dan mijn eerste USA artikel over New York. Of volg ons via Manify.nl, Facebook of Instagram.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou