De quotes van augustus – “Ik heb last van hagelslag”

Zomer, zomer, waar ben je? Buiten lijkt het erop alsof de herfst al van start is gegaan en dat is te merken! Er worden nog flink wat huurauto’s gereserveerd en nog steeds gaan er een hele hoop mensen op vakantie. Onze autohuurexperts hangen dus weer flink wat uurtjes aan de telefoon! Ook deze maand hebben we weer wat leuke quotes verzameld. Zonde om deze leuke uitspraken te vergeten. Lees je weer mee?

Quotes van augustus 2019

Susanne Pols-van Gelder

Head of reservations

Als Manager Reserveringsafdeling Nederland & België weet Susanne als geen ander hoe we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Ze traint en coacht collega’s, zodat ook zij alles weten over autoverhuur en de service die wij verlenen. In haar vrije tijd is ze gek op reizen – hoe kan het ook anders!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Freddy Claeys

25 Augustus 2019 | 10:45 am | Reageer op Freddy Claeys

Beste, jammer dat we in Spanje (vooral Alicante) altijd moeten foto's nemen van de huurauto bij afhaling en terug afleveren omdat we de plaatselijke verhuurders niet mogen vertrouwen wegens onterechte kosten die ze afhouden van de waarborg. Gelukkig hebben we SunnyCars waarop we altijd kunnen rekenen op uitstekende bijstand bij een geschil ter plaatse. Hopelijk komen die autoverhuurders ooit betrouwbaar en kunnen we de huurauto inleveren zonder ons zorgen te hoeven maken wat ze nu weer zullen afhouden van onze waarborg. We huren altijd via SunnyCars en zijn supper tevreden van de service.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

26 Augustus 2019 | 10:37 am | Reageer op Sanne van Reek

Hoi Freddy,

Bedankt voor je bericht. We zijn natuurlijk heel blij om te lezen dat je altijd heel tevreden bent over de service van Sunny Cars. Dankjewel! :-). Het is wel jammer dat je de lokale partners niet kunt vertrouwen en altijd foto's van de huurauto dient te nemen... Heb je al die keren bij dezelfde lokale verhuurder gehuurd? Of was je autohuur steeds bij dezelfde partner ondergebracht? Als dat eerste het geval is, dan kunnen we de volgende keer er natuurlijk voor zorgen dat de huur wordt ondergebracht bij één van onze andere lokale partners.

Zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.