fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.be

Debbie: mijn favo' fly drive zijn de Verenigde Staten

Een fly-drive is natuurlijk dé manier om jouw vakantieland te ontdekken. Vliegen naar een mooie bestemming en vervolgens daar met je huurauto rondtoeren. Zo kun je de mooiste plekjes bezoeken! Ter inspiratie vragen we iedere maand aan een frequente reiziger wat zijn of haar favoriete fly-drive bestemming is.

Deze maand kun je lezen over de perfecte autohuur bestemming volgens Debbie Pappyn, freelance travel journalist voor kranten als De Morgen en lifestyle magazines. Je kunt Debbie ook volgen op haar eigen travelblog en fotoblog.


Debby Pappijn fly drive Verenigde Staten

Debbie, wat is jouw favoriete fly-drive bestemming?
The States!

Waarom juist deze bestemming?
De diversiteit van dit land, de contrasten tussen de verschillende bestemmingen en de landschappen die constant veranderen. De wegen liggen er goed bij, de benzine is er niet zo duur, er zijn veel mooie plekjes om te stoppen om te overnachten of om iets te eten en de mensen zijn meestal erg hartelijk.

Wanneer heb je deze fly-drive gemaakt, en met wie?
In 2010, met een Sunny Cars huurauto uiteraard.

In wat voor huurauto heb je rondgereden?
In een knalrode Ford Mustang Convertible uit 2009, een perfecte huurauto voor de ultieme Indian Summer road trip.

Ford Mustang convertible huurauto

Hoe heb je je route bepaald?
De plaatsen die we wilden zien en bezoeken hebben we gewoon verbonden op een manier die logisch leek. We reden van Las Vegas via verschillende highlights naar Salt Lake City.

Hoogtepunt?
De Moab woestijn, de rode landschappen van Utah,… teveel om op te noemen.

Gekste dat je hebt meegemaakt?
Een pracht van een zonsopgang in Horseshoe Bend nabij Lake Powell. In het donker naar deze uitkijkpost wandelen om dan de zon boven dit natuurwonder te zien opkomen.

Wat mag je niet overslaan?
Iets eten in een typische, Amerikaanse diner langs de weg. Een babbeltje slaan met de locals die er rond hangen.

Nog tips voor andere reizigers?
Verdwalen mag. Wij deden een onverwachte omweg ergens tussen Page en Tuba City op de ‘US Route 89’ en kwamen spectaculaire landschappen tegen. Vergeet ook niet de iPod te laden met typische roadtrip muziek. Met het dak naar beneden, de warme woestijnwind in het gezicht, luisteren naar muziek die je lang daarna nog zal terugvoeren naar dit mooie roadtrip moment.

Wat is je volgende (geplande) reis?
Zuid-Italië en Sicilië, de perfecte roadtrip van Brindisi naar Catania.


Heb jij ook een favoriete fly-drive bestemming die je graag wilt delen? Stuur dan een mailtje naar
Suzanne

Suzanne Al

Director of Marketing

Als Marketing Manager Nederland & België is Suzanne verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten. Naast een passie voor autohuur, is ze ook dol op vakanties. Niet gek dus, dat ze vaak bezig is met vakantieplannen maken – altijd mét huurauto natuurlijk. Want alleen dan kom je op de mooiste plekjes.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou