Handige app: deel je reis met het thuisfront

Af en toe een berichtje sturen met een leuk vakantiekiekje, even naar het thuisfront bellen om te vertellen wat voor moois je hebt meegemaakt tijdens die gewaagde excursie en achteraf een paar foto’s laten zien om de sfeerimpressie compleet te maken. Leuk natuurlijk, maar we leven momenteel in 2018. Je kunt je vakantieverhalen op véél leukere manieren delen. Bijvoorbeeld met de app Polarsteps. Met Polarsteps kun je je route bijhouden in de app. Zo ziet het thuisfront precies waar je bent geweest en welke plekken je nog gaat bezoeken.

Tel de dagen af tot…

… Het eindelijk zo ver is. Heb je komende periode meerdere tripjes of reizen gepland? Voeg ze dan toe aan de app. Je kunt zien hoeveel nachtjes je nog moet slapen voordat het nieuwe avontuur begint en heb je toch iets om naar uit te kijken op die druilerige middagen. Je kunt vooraf ook al je vrienden en familie uitnodigen om de reis te volgen. Zo kunnen zij met je mee aftellen.

Statistieken voor de échte vakantieliefhebber

De een kiest voor één lange vakantie per jaar, de ander gaat liever korter en vaker. En ja, je hebt ook van die mensen die eigenlijk altijd op reis zijn. Mazzelaars! Voor die laatste categorie is het interessant om bij te houden hoeveel landen of continenten ze al bezocht hebben en zelfs hoeveel procent van de wereld ze al af kunnen vinken. Ook kun je vlaggen verzamelen en bijhouden hoeveel dagen, uren, minuten en seconden je hebt gereisd.

Hou het thuisfront op de hoogte van al je belevingen op deze unieke manier

Foto’s toevoegen en kilometers maken

Tijdens je vakantie kom je natuurlijk genoeg fotogenieke plekken tegen. Deze foto’s kun je meteen toevoegen in de app. Op een kaartje is vervolgens te zien waar je deze foto genomen hebt. Maakt het beeld voor het thuisfront nog net ietsje completer. O, ook handig: de app houdt ook bij hoeveel kilometers je aflegt. Een soort stappenteller.

En nu dat fotoalbum

Leuk die app. Maar een beetje nostalgisch ingesteld ben je wel en je zou toch wel graag een fotoalbum hebben om door te bladeren. Geen probleem. Bij thuiskomst kun je alles wat je in de app hebt verzameld laten printen in de vorm van een fotoalbum.

Ga je binnenkort op vakantie en wil je je familie en vrienden op deze leuke manier up-to-date houden van al je belevingen? Download app Polarsteps hier voor iOS of hier voor Android

Sanne van Reek

Content en Social Media marketeer

Sanne werkt bij Sunny Cars als Content en Social Media Marketeer. Ze is gek op reizen en verkent het allerliefst de onbekende plekken. Dat je daar af en toe voor moet verdwalen, maakt haar niet uit.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.