Het leukste klantgesprek van deze maand

We love creating smiles en we zijn gek op tevreden klanten. Daar doen we dan ook alles voor! Wij vinden het ook heel fijn als er bij ons een glimlach op ons gezicht wordt getoverd, bijvoorbeeld met een leuk mailtje met een compliment of een mooie review. In de rubriek ‘You made us smile’ geven we je een kijkje achter de schermen en delen we elke maand een klantgesprek waar we heel blij van worden. Lees je mee?

Gemiddelde leeftijd

Onze klanten houden ons scherp! En dat bleek maar weer uit het volgende klantgesprek. Op de meeste bestemmingen is de minimale leeftijd om een auto te mogen huren 25 jaar. Maar deze klant dacht een maas in de wet te hebben gevonden.

Hij vroeg ons “Ik ben zelf 50 jaar en mijn dochter is 22. Mogen wij het rijden afwisselen? Jullie hebben het namelijk over een gemiddelde minimale leeftijd om een auto te mogen besturen en onze gemiddelde leeftijd is samen 36.” Goed bedacht door deze klant, we moeten het toegeven! Hoewel deze leeftijd inderdaad gemiddeld is, want op sommige bestemmingen mag je met 21 al een auto huren, terwijl dit op andere bestemmingen 25 is, is er natuurlijk geen sprake van een gemiddelde leeftijd tussen twee bestuurders!

Je begrijpt dat wij dit inmiddels aangepast hebben zodat hier geen onduidelijkheid meer over kan ontstaan. Dat vinden we een van de leukste dingen aan het contact met onze klanten, ze zorgen ervoor dat wij zelf ook weer even anders naar onze teksten kijken.

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Magda Broers

4 juli 2021 | 11:39 am | Reageer op Magda Broers

Mijn vriend is 85, mag hij nog een auto huren in lanzarpye,arrecife, voorjaar 2022, hij is dan 86

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Filiep Devriendt

27 september 2023 | 11:31 am | Reageer op Filiep Devriendt

Wij huurden een auto via Sunny cars in Zagreb luchthaven met autounion. Deze firma had geen balie in de luchthaven en wij dienden telefonisch contact op te nemen. Wij werden snel opgehaald door een zeer onvriendelijke dertiger die ons naar zijn bedrijf bracht. De auto was OK maar wij hadden een GPS gevraagd en betaalden 80 euro
Wij kregen niets van uitleg over het voertuig en Mr verdween. Wij stelden ter plaatse vast dat er geen GPS in het voertuig was. Wij belden hem op en even nors zei hij dat we onze smartphone maar moesten contacteren. Hij had een aftands GPS toestel meegebracht om aan de voorruit te bevestigen. Bij de inlevering van de auto was hij even onvriendelijk. Ik begrijp niet dat Sunny cars met deze firma wil samenwerken.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Jaap Van Sunny Cars

28 september 2023 | 11:25 am | Reageer op Jaap Van Sunny Cars

Hi Filiep, jammer om te horen dan onze autohuur niet voldeed aan je verwachtingen. Wij werken namelijk juist om je autohuur zo zorgeloos mogelijk te maken! Je kunt je klacht het beste doorgeven via een mailtje aan customercare@sunnycars.nl, of door ons te bellen. Dan kijken wij met je mee of er een oplossing is te vinden. Met vriendelijke groet, Jaap

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.