Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.be

Een oplossing voor alle reischaoten: de app TripIt

Alle reischaoten verzamelen! Ben je altijd bang je ticket kwijt te raken? Heb je meer dan eens je tas overhoop gehaald, op zoek naar de voucher van je huurauto? Of word je gewoonweg gek van ál die papieren met vakantieadressen en routebeschrijvingen? Ik snap je volkomen. Ik weet als geen ander hoe het is. Ik ben namelijk ook zo’n chaoot. En dus zocht ik naar een remedie, een handige app voor op reis. En daar was –ie dan, de oplossing der oplossingen: TripIt: jouw rechterhand.

App van de maand: TripIt

Wat doet -ie?

TripIt maakt naar eigen zeggen het leven en het reizen makkelijker. Deze app doet het denkwerk voor jou. Hij synchroniseert je agenda, bewaart al je tickets en vouchers en bundelt zelfs al je belangrijke contacten (bijvoorbeeld het nummer van je huisarts). Het enige wat jij hoeft te doen is de bevestiging van je boeking mailen naar TripIt. Voilà, hoe makkelijk kan het zijn?

Delen met je vrienden

Is dat wel veilig, al die informatie op één plek? Ja hoor, alleen jij hebt toegang tot de app. Elke keer dat je gebruik wilt maken van TripIt, voer je de 4-cijferige code in. Zo lang jij je lippen stijf op elkaar houdt, kan niemand anders je informatie inzien. Tenzij je de informatie deelt met je reisgenootschap natuurlijk. Ook zij kunnen dan gebruikmaken van de opgeslagen informatie.

Ga je op reis en wil je al die reispapieren geordend hebben? De gratis app is geschikt voor iOS en Android. Downloaden dus en recht op je doel af!

Sanne van Reek

Content en Social Media marketeer

Sanne werkt bij Sunny Cars als Content en Social Media Marketeer. Ze is gek op reizen en verkent het allerliefst de onbekende plekken. Dat je daar af en toe voor moet verdwalen, maakt haar niet uit.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou