fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.be

Ervaringen met Sunny Cars

Uiteraard hopen wij dat alles soepel verloopt als je een huurauto via Sunny Cars hebt geboekt, maar het kan voorkomen dat er toch iets niet naar tevredenheid is gegaan. Indien dit het geval is komt deze feedback terecht bij mijn collega’s van de afdeling Customer Care en nemen zij dit verder in behandeling.

Wij weten echter dat we veel “vaste” klanten hebben en uit een enquête, in 2009 uitgevoerd onder Sunny Cars klanten, is gebleken dat 88% ons zou aanbevelen. Zonde dat juist deze (veelal) positieve ervaringen niet worden gedeeld en ook de feedback hiermee niet bij ons aankomt. In de media wordt er gelukkig ook af en toe aandacht besteed aan autohuur, zoals begin dit jaar in het tv-programma “Kassa” waarin Sunny Cars positief is beoordeeld.

Door onze klanten actief te benaderen willen wij ervoor zorgen dat de positieve Sunny Cars ervaringen ook op internet doorklinken en voor iedereen zichtbaar zijn.

Reviews op Trustpilot

Trustpilot is een reviewsite waar klanten hun ervaring met (online) bedrijven kunnen beoordelen. Deze reviews zijn voor iedereen zichtbaar, waardoor het een transparante weergave van de ervaringen is. Voor ons een ideaal middel om directe feedback van onze klanten te ontvangen.

Je kunt een beoordeling geven door middel van sterren en daarnaast is er ruimte voor toelichting. Het beoordelingssysteem werkt als volgt:

Trustpilot Score

Op Trustpilot hebben inmiddels al meer dan 1000 Sunny Cars klanten hun mening gegeven over hun ervaring met autohuur via Sunny Cars. Met gemiddeld een 8,3 staan wij daarmee op nummer 1 in de categorie Autoverhuur.

Onderstaande statistieken laten ook zien dat meer dan 85% ruim tevreden is en daar zijn we uiteraard erg trots op:

Ervaringen Sunny Cars Trustpilot

Ik vind het vooral ook erg leuk om de ervaringen van onze klanten te lezen en te zien dat de moeite wordt genomen om deze te schrijven. Sunny Cars staat voor een hoge kwaliteitsstandaard, die wij ook aan onze lokale partners stellen. De feedback die via Trustpilot binnen komt kunnen wij weer meenemen in onze evaluatie met partners. Uiteindelijk gaat het erom dat onze service alleen kan worden verbeterd door de feedback die wij ontvangen.

Vanzelfsprekend mag feedback ook via de blog, mail, telefoon, post, social media enz. worden ingestuurd, alvast bedankt! 😉

 

Claudia Voncken

Head of Online Marketing

Sinds 2010 werkt Claudia voor Sunny Cars. Als Head of Online Marketing houdt zij zich dagelijks bezig met het verbeteren van de online aanwezigheid in Nederland, België en Frankrijk. Blogs van Claudia gaan hoogstwaarschijnlijk over handige apps óf ze geeft je handige tips en inzichten omtrent autohuur.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Claudia Voncken

31 maart 2015 | 9:09 am | Reageer op Claudia Voncken

Hoi Henny,

Goed om te horen dat alles naar wens was en bedankt voor het delen van jouw ervaring met Sunny Cars.

Met zonnige groet,
Claudia

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

henny

30 maart 2015 | 6:45 pm | Reageer op henny

Op 13 maart in fort lauderdale via sunny cars een auto gehuurd, alles meer dan perfect geregeld zonder verborgen kleine lettertjes.,
Zeer snel geholpen door Alomo, bijna nieuwe auto en inclusief alles zoals extra bestuurders e.d
Op 29 maart weer terug gebracht in Orlando, hier ook zeer snel alles geregeld.
kortom volgende keer zeker weer via sunny cars.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou