Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.be

Extra brandstofkosten in Zuid-Afrika?

Door de vele bezienswaardigheden en goede wegen is Zuid-Afrika een ideaal land om met de auto te ontdekken. Heb jij daar ooit al een auto gehuurd? Dan is het je waarschijnlijk niet onopgemerkt gebleven dat er na de huur nog een klein bedrag van je credit card wordt afgeschreven. Graag vertel ik je waarom dit na de huur nog wordt afgeschreven. Het is minder erg dan het lijkt.

Brandstof_Zuid-Afrika_tanken

Standaard vol=vol tankregeling in Zuid-Afrika

De medewerkers van wagenparkaanbieders in Zuid-Afrika tanken de huurauto voor ontvangst altijd af tot de laatste klik. Zo is de autoverhuurder er zeker van dat dat de klant de weg op gaat met een volle tank, het is een gouden regel die geldt onder autoverhuurders in Zuid-Afrika.

Je voelt het misschien al aankomen… maar als klant is het natuurlijk wel de bedoeling dat de huurauto ook vol, tot de laatste klik, wordt ingeleverd. Als de auto niet volledig vol afgeleverd wordt, zal er achteraf nog een bedrag worden belast op de credit card.

Mascha Vork

Customer Care

Sinds januari 2014 is Mascha werkzaam op de Customer Care afdeling, maar ze werkt al sinds 2012 bij Sunny Cars! In haar blogs schrijft ze over veelvoorkomende misverstanden en lastige situaties met een huurauto. Informatief, leerzaam en soms ook vermakelijk.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou