Extra service? Kies voor een van onze servicepakketten!

Met een huurauto via Sunny Cars hoef je je nergens druk om te maken. Huurauto’s via ons zijn namelijk altijd standaard optimaal verzekerd. En dat is wel fijn, want je vakantie wil je uiteraard zo zorgeloos mogelijk doorbrengen. Maar het kan natuurlijk zijn dat je graag nóg wat meer comfort wil. En precies om die reden heeft Sunny Cars servicepakketten in het leven geroepen. Met die servicepakketten is extra service en comfort zo geregeld.

We stellen drie populaire servicepakketten aan je voor.

Express pakket. Lekker snel op weg!

Na een vlucht wil je het liefst zo snel mogelijk je koffer van de bagagenband grissen; op naar je accommodatie! Maar eerst nog even de huurauto ophalen… Het Express pakket is een mooie service om razendsnel je vakantie te starten. Want kies je voor het Express pakket, dan kun je je huurauto extra snel ophalen. En vooral in het hoogseizoen kan dit je veel extra netto vakantietijd opleveren. Hoe die Express service dan werkt?

Vooraf registreer je je online. De lokale wagenparkaanbieder zorgt er vervolgens voor dat het huurcontract al ingevuld voor je klaarligt wanneer je de auto komt ophalen. Aan de balie krijg je voorrang óf je kunt plaatsnemen in de fastlane. Vervolgens hoef je alleen nog even het huurcontract te controleren, je krabbel te zetten en je kunt de huurauto in ontvangst nemen! De vakantie kan beginnen.

Spreekt deze snelle service je aan? Sunny Cars heeft nog wat extra opties! Zo profiteer je met het Premium pakket van de quick check-in, maar krijg je ook gegarandeerd een jonge huurauto (minder dan 1 jaar oud of 25.000 km). En als je kiest voor het Premium Plus pakket hoef je ook nog eens geen waarborg te voldoen. Wat een gemak!

Dat is makkelijk. Auto huren zonder creditcard

Een auto huren zonder creditcard is vaak lastig. Dit komt omdat je ter plaatse een waarborg moet voldoen. Máár gelukkig denkt Sunny Cars in oplossingen. Met ons Geen waarborgpakket hoef je namelijk niet in het bezit te zijn van een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. Sunny Cars neemt het risico voor de borg volledig over en staat garant bij de lokale wagenparkaanbieder. Jij hoeft je dus geen zorgen te maken om de borg. Bij het ophalen van de huurauto hoef je alleen nog maar je voucher in te leveren en je kunt de weg op. Dat is pas zorgeloos je vakantie starten.

Het Geen waarborgpakket uitgelegd in 30 seconden

Extra bestuurder. Lekker het rijden afwisselen

Als je grote afstanden gaat rijden, is het wel fijn – en verstandig – als je het rijden om de paar uur even kan overlaten aan je reisgenoot. Soms is een tweede bestuurder al standaard inbegrepen bij je huurauto, maar dit is niet altijd het geval. Een handig servicepakket is daarom het Extra of Tweede bestuurderpakket, dan is de extra bestuurder standaard inbegrepen bij de autohuurprijs en hoef je ter plaatse niets extra’s meer te betalen. Ter plaatse kunnen jij en je reisgenoot het huurcontract ondertekenen. Zo is iedereen optimaal verzekerd.

Kies jij graag voor nóg meer comfort en zie je zo’n servicepakket wel zitten? Kijk tijdens het reserveren van je huurauto dan of een van de servicepakketten beschikbaar is op jouw vakantiebestemming!

Susanne Pols-van Gelder

Head of reservations

Als Manager Reserveringsafdeling Nederland & België weet Susanne als geen ander hoe we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Ze traint en coacht collega’s, zodat ook zij alles weten over autoverhuur en de service die wij verlenen. In haar vrije tijd is ze gek op reizen – hoe kan het ook anders!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.