Extra’s bij je huurauto? Zeg ‘NEE’ tegen deze 2

Het lijkt de supermarkt wel. Zegeltjes? Tasje erbij? Wil je de bon? Interesse in een kassakoopje? Bij de bon zeg je nog ‘ja’. Voor je administratie. Maar die stortvloed aan vragen ben je méér dan zat! Ook autoverhuurders hebben de 100 vragen per minuut-cursus gevolgd. En daar is slechts één simpele verklaring voor: omzet. Net als in de supermarkt proberen ook autoverhuurders jou allerlei extra’s te verkopen. Tenzij je toevallig een GPS of een kinderstoel nodig hebt, zit je daar helemaal niet op te wachten. Maar toch ga je twijfelen. Je wilt immers dat je vakantie zo perfect mogelijk verloopt. Dus wat moet je doen? Toch ingaan op die verzekering?

Nee, het antwoord is nee!

Als je via Sunny Cars je auto boekt hoef je géén extra verzekering af te sluiten. Bij ons huur je all-in. Krijg je één van de volgende twee aangeboden, zeg dan altijd nee:

1.  SCDW

Deze afkorting staat voor Super Collission Damage Waiver en wordt aangeboden als dekking om schade aan de huurauto af te kopen. Deze dekking wordt ook LLI (Limited Liability Insurance) of EXW (Excess Waiver) genoemd. Met de SCDW dekking kun je ook de waarborg afkopen indien dat nodig is. Misschien is je limiet niet hoog genoeg of wil je dat de waarborg geen volledige aanslag pleegt op je budget.

Deze verzekering heb je niet nodig wanneer je via Sunny Cars gedekt bent. Via ons krijg je de schadekosten welke belast zijn op je creditcard gewoon vergoed, mits voldaan aan de voorwaarden.

Als je via Sunny Cars je auto boekt hoef je géén extra verzekering af te sluiten

2. Glas-banden-bodem-dakschadedekking

Ook deze verzekering heb je echt niet nodig wanneer je via Sunny Cars huurt. Die zit er namelijk al standaard bij!

 

Twijfel je ter plaatse of je ergens wel of niet op in moet gaan? Dan kun je ons natuurlijk altijd even bellen.

Mascha Vork

Customer Care

Sinds januari 2014 is Mascha werkzaam op de Customer Care afdeling, maar ze werkt al sinds 2012 bij Sunny Cars! In haar blogs schrijft ze over veelvoorkomende misverstanden en lastige situaties met een huurauto. Informatief, leerzaam en soms ook vermakelijk.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.