Met deze geheime tip ben je gegarandeerd direct ‘on the road’

Het hoogseizoen gaat deze week in volle hevigheid losbarsten.  De schoolvakantie in regio Zuid is namelijk van start gegaan en de drie andere regio’s zullen nu in rap tempo volgen. Grote kans dus dat je binnenkort met een hoop landgenoten per vliegtuig naar dezelfde vakantiebestemming vertrekt. Je huurauto heb je natuurlijk vooraf al geregeld en je kunt dan ook niet wachten om in te stappen en weg te rijden, op weg naar alle geheime en verborgen plekjes die op je liggen te wachten.

Máár: je bent niet de enige. Met jou hebben zeer waarschijnlijk nog een hoop medereizigers óók die huurauto al gereserveerd en dat betekent dat het bij het ophalen van de huurauto zomaar best druk kan zijn. Zeker als er tegelijkertijd ook nog een vliegtuig vanuit België arriveert. Dat kan betekenen dat je weleens een half uur (of soms wel langer) in de rij moet staan. Zonde!

Bij Sunny Cars denken we graag met je mee. Ook over hetgeen waar we geen invloed op hebben, zoals een wachtrij. Met onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van autohuur kunnen we je handige en slimme tips geven voor een optimale en complete autohuurervaring. En niet te vergeten: een zorgeloze start van je vakantie.

De hele bups in de rij

Zo sprak ik laatst iemand die vorig jaar had meegemaakt dat bijna iedereen uit hetzelfde vliegtuig een huurauto ging ophalen. En dus belandde ze in een heel drukke, lange rij. Hoe zou ze dat dit jaar anders kunnen aanpakken?

We geven je een handige tip mee, want dat stapje extra zetten we graag! Ik heb deze klant dan ook geadviseerd dat haar reisgezelschap (de hoofdbestuurder en eventueel de 2e bestuurder) zich alvast gaat melden bij de verhuurbalie, terwijl zij de bagage ophaalt. Dat scheelt enorm, want de kans is heel groot dat je dan nog nét op het rustige moment aan de verhuurbalie verschijnt. Je geeft je rijbewijs, legitimatiebewijs en je creditcard voor de formaliteiten, en als jij je handtekening hebt gezet en de sleutels hebt ontvangen, komt je reisgenoot eraan met de bagage. Klaar om te gaan, en nog belangrijker: geen frustratie omdat je moet aansluiten in de rij vol andere vakantiegangers. Zo, jouw vakantie is van start!

Of je voorkomt die wachtrij vooraf al

Uiteraard kun je ook een Express– of Premium pakket boeken op de bestemmingen waar Sunny Cars dit aanbiedt. Hiermee vul je thuis al je huurcontract online in en hoef je ter plaatse alleen nog maar te tekenen en je borg af te geven. Ook hoef je niet aan te sluiten in in de wachtrij. Combineer dit met bovenstaande tip en je bent helemaal snel op pad!

Ik wens je een ontspannen (begin van je) vakantie! Heb jij nog handige tips voor een zorgeloze start van je welverdiende vakantie?

Benjamin

Autohuurexpert

Benjamin heeft een enorme drive voor adviseren en service verlenen. Dus is hij bij Sunny Cars enorm op zijn plek als autohuurexpert op de Reserveringsafdeling. Hij deelt graag slimme tips & tricks over Sunny bestemmingen en autohuur – uiteraard deels uit persoonlijke ervaring.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Koen

22 Juli 2018 | 9:55 am | Reageer op Koen

Ik reis regelmatig met een persoon met beperking (rolwagen en extra bagage). Die eerste tip is dan echt niet haalbaar.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Ludo De Graef

22 Juli 2018 | 10:09 am | Reageer op Ludo De Graef

Sinds in Italië de auto meestal door Sicily by Cars geleverd wordt is het express of Premium systeem bij hen een doodgeboren Kind. Laatste evenement Vorig jaar in mei had ik dit in Olbia; Ik ging aan de juiste balie staan, de bediende bekeek mijn document en verwees mij naar een wachtrij, alhoewel enkele Italianen we lbediend werden. Ik heb dit gemeld; Ik wacht nog op reactie. Ik kijk uit in Firenze waar ik dit niet heb genomen.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

24 Juli 2018 | 10:16 am | Reageer op Sanne van Reek

Hoi Ludo,

Dat is vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Als de Express of Premium service niet verloopt zoals zou moeten, mag je dit uiteraard altijd bij ons melden. We zorgen er dan voor dat je wordt benaderd met een gepaste oplossing. Uiteraard hoop ik ook dat je in Firenze wél kunt genieten van de snelle service :-).

Zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Timmy

30 Juli 2018 | 2:15 pm | Reageer op Timmy

Afgelopen jaar via Sunny Cars in Hawaii een auto gehuurd. Alamo was het het lokale verhuurbedrijf. Daar hadden ze incheck automaten. Even gegevens intypen, formuliertje afprinten en auto op de parking afhalen. Handig en geen wachtrijen!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.