fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.be

Handig: SOS op reis

In de @pp van de maand wordt maandelijks 1 (reis)app besproken, die voor jou onmisbaar is op vakantie. Deze maand is dat SOS op reis.

Ziek op vakantie? Portemonnee verloren met bankpassen en credit card(s) erin? Deze app helpt je aan direct contact met de juiste instantie. Maakt niet uit waar je verzekerd bent: via de app bel je rechtstreeks met je verzekeraar. Ook heb je direct toegang tot de telefoonnummers van je bank of creditcardmaatschappij zodat je indien nodig snel je passen kunt laten blokkeren. Daarnaast beschik je over de plaatselijke alarmnummers van ruim 200 landen en de gegevens van de ambassades en consultaten.

Hoe werkt de SOS op reis app?
Uiteraard is het verstandig om de app te downloaden voordat je op vakantie gaat en thuis de gegevens van de volgende verzekeringen in te voeren:

  • Autopech
  • Autoschade
  • Reisverzekeraar
  • Zorgverzekeraar

Ook vul je je persoonlijke gegevens in én is er ruimte voor notities. Hier kun je bijvoorbeeld het noodnummer van Sunny Cars opslaan (maar die staat natuurlijk ook op je voucher).

SOS op reis app instellen

Een andere handige functie is het delen van je locatie via “Hier ben ik nu”. Met behulp van je GPS kun je dan via social media (Twitter en Facebook) of e-mail anderen laten weten waar je precies bent.

Hopelijk hoef je de app niet te gebruiken, maar toch handig om alvast te downloaden en alle gegevens erin te zetten.

De SOS op reis app is beschikbaar voor Android en iPhone.

Claudia Voncken

Head of Online Marketing

Sinds 2010 werkt Claudia voor Sunny Cars. Als Head of Online Marketing houdt zij zich dagelijks bezig met het verbeteren van de online aanwezigheid in Nederland, België en Frankrijk. Blogs van Claudia gaan hoogstwaarschijnlijk over handige apps óf ze geeft je handige tips en inzichten omtrent autohuur.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou