Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.be

Heb ik nou wel of geen eigen risico?

Deze week wil ik de vraag van de heer Mulder graag met jullie delen. Hij heeft voor Sunny Cars gekozen vanwege het all-inclusive product, maar verbaast zich erover dat hij toch in de voorwaarden leest dat er ter plaatse een eigen risico geldt.

Eigen risico ter plaatse

Sunny Cars is bemiddelaar. Wij brengen de auto onder bij de autoverhuurder. In sommige gevallen geldt ter plaatse nog een eigen risico op de CDW (schade) en TP (diefstal) verzekering. In geval van schade brengt de verhuurder u het eigen risico in rekening. Heeft u zich gewoon aan de voorwaarden gehouden, dan betaalt Sunny Cars u dit bedrag na thuiskomst terug. Hier hoeft u geen extra verzekering voor af te sluiten.Wel of geen eigen risico

Declaratie

Om uw declaratie zo snel en efficiënt mogelijk voor u af te handelen vragen wij u gebruik te maken van het declaratieformulier. Is er geen schade, dan zal de verhuurder het bedrag van het eigen risico binnen 5 dagen na het inleveren van de huurauto weer op uw creditcard terugboeken.

Zelf een vraag?

Heb je een vraag, die nog niet in een van mijn blogs of op de website beantwoord wordt, die je hier graag beantwoord zou zien? Mail gerust! S.Pols@sunnycars.nl

Susanne Pols-van Gelder

Head of reservations

Als Manager Reserveringsafdeling Nederland & België weet Susanne als geen ander hoe we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Ze traint en coacht collega’s, zodat ook zij alles weten over autoverhuur en de service die wij verlenen. In haar vrije tijd is ze gek op reizen – hoe kan het ook anders!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Jos van Groeningen

7 Januari 2014 | 5:22 pm | Reageer op Jos van Groeningen

In Chicago kwamen we erachter dat de extra chauffeur ook een rijbewijs moet
hebben dat buiten USA is verstrekt.
Alleen een Amerikaans rijbewijs hebben, wordt niet geaccepteerd.
Resultaat was dat ik steeds de enige bestuurder was.
Hoe kon ik dit weten bij boeken?
Met vriendelijke groet,
J. van Groeningen

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Susanne Pols-van Gelder

8 Januari 2014 | 9:35 am | Reageer op Susanne Pols-van Gelder

Beste Jos,

Hartelijk dank voor je vraag.

Tijdens het boeken lees je, als het goed is, de huurvoorwaarden. Hierin staan, bij extra informatie, twee regels die van toepassing zijn:

- BELANGRIJK: reserveringen voor klanten wie de hoofdverblijfplaats is gevestigd in het land van huur en / of hun bezit zijn van een geldig rijbewijs, afgegeven in het land van de verhuur zullen niet worden geaccepteerd.
- AMERIKAANS PASPOORT: het is niet toegestaan voor personen met uitsluitend een Amerikaans paspoort/rijbewijs om via Sunny Cars een auto in de USA te huren. Wel mogelijk als aangetoond kan worden woonachtig te zijn in Nederland of België.

Jammer dat we het in jouw geval niet hebben kunnen voorkomen, maar fijn dat je er de aandacht op vestigt. Zo kunnen andere reizigers jouw ervaring meenemen!

Met zonnige groet,

Susanne Pols

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou