Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.be

Het grote voordeel van het Premium pakket bij een huurauto

In mijn videoblog ‘Koffie met Hans’ praat ik je bij over wat mij, mijn collega’s en onze klanten van Sunny Cars op dit moment bezighoudt. In 1 kopje koffie ben je weer helemaal bij. Vandaag vertel ik je graag meer over het Premium pakket!

Het Premium pakket is al bovenop het standaard all-in product te boeken vanaf 8 euro, afhankelijk van het autotype en bestemming. Deze extra service is op steeds meer bestemmingen beschikbaar. Op dit moment zijn dat de luchthavens van Spanje, Italië, Portugal, Griekenland, Kroatië, Denemarken en Duitsland.

Klik hier voor een overzicht van alle voordelen

 

Hans Knottnerus

Managing Director

Hans is Managing Director van Sunny Cars Nederland, België en Frankrijk. De afgelopen 25 jaar werkte hij in diverse managementfuncties bij verschillende internationale autoverhuurorganisaties van ‘naam en faam’, onder andere in India! Dat hij een echte autohuurexpert is, kun je dus wel stellen.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Henk Dijkstra

20 Oktober 2014 | 9:10 pm | Reageer op Henk Dijkstra

Geachte heer Knottnerus, graag reageer ik nog op dit al langer bekende filmpje.
Ik vind het van de zotte dat Sunnycars hiervoor deze "service" een Premium Pakket moet introduceren. Ik boek en betaal lang van te voren een auto, alle gegevens zijn bekend kleine moeite om daar de rijbewijsgegevens bij te vermelden. Als ik mijn auto afhaal zijn er geen andere extra handelingen nodig. Aan de balie in het betreffende land dienen medewerkers dit nu alleen maar toe te voegen, als meteen bij aanmelding meteen vermeld wordt is het duidelijk. Ik heb hier (deze zomer) over geklaagd bij Enterprice/Atesa ( moest 1,5 uur wachten) zij hebben beloofd de procedure aan de afhaalbalie te verkorten. Vervelend dat u hier een extra service van maakt waar voor betaald moet worden. Sunnycars onwaardig.

Met vriendelijk groet,

Henk Dijkstra
0614196841

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Hans Knottnerus

13 Juni 2014 | 3:44 pm | Reageer op Hans Knottnerus

Beste heer Hazenoot,

Allereerst fijn om te lezen dat u tevreden bent met Sunny Cars.

De kosten die Europcar heeft afgeschreven voor het Premium pakket zijn waarschijnlijk onterecht, aangezien het Premium pakket bij de all-inclusive huursom hoort. U kunt hierover een e-mail sturen naar customercare@sunnycars.nl met daarbij het reserveringsnummer en de afschrijving.

De gereserveerde auto voor Tirana stad is geen probleem, er zijn namelijk 2 stadskantoren in Tirana.

Met vriendelijke groet,
Hans

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Kees Hazenoot

8 Juni 2014 | 8:43 pm | Reageer op Kees Hazenoot

Afgelopen mei heb ik gebruik gemaakt van het premium pakket voor autohuur in Madrid. Ik was verbaasd dat ik achteraf op mijn afrekening van mijn creditcard een bedrag van 12,50 euro zag staan dat ik extra moest betalen aan Europecar voor het premiumpakket.
Klopt dit wel dat ik hiervoor dus 2x moet betalen.

Deze zomer gaan wij naar Krotie en Albanie. In een blog staat dat alleen op de luchthaven een autoverhuurkantoor is. Ik heb echter een autogereserveerd in Tirana stad. Klopt dit dat er alleen in Tirana luchthaven een verhuurkantoor is.

In de afgelopen jaren vaak auto's gehuurd via Sunny Cars en ik ben daar heel tevreden over.

met vriendelijke groet,
Kees Hazenoot
Rijnkade 2
2315 LT leiden

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou