fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.be

Hoe kan ik mijn roadtrip nog leuker maken?

De vakantie staat voor de deur en de huurauto is gereserveerd. Alle vouchers zijn uitgeprint, je paspoort, rijbewijs en creditcard heb je bij je. Je bent er helemaal klaar voor. Of kun je toch nog iets extra´s in je koffer doen om je roadtrip nog aangenamer te maken? Drie tips:

1. De weg vinden met je eigen navigatiesysteem

Hoe avontuurlijk het ook klinkt om zelf de juiste route te zoeken op je vakantiebestemming, ouderwets met een routekaart of gewoon door het volgen van alle borden, vind ik het toch handiger om in één keer naar je accommodatie of andere bestemming te kunnen rijden. Zeker na een lange vlucht of dagtour. Je kunt natuurlijk een GPS bij de huurauto huren, maar de kosten daarvan worden meestal per huurdag berekend en kunnen dus flink oplopen. Op veel bestemmingen biedt Sunny Cars een voordeliger alternatief met het GP pakket, waarbij een navigatiesysteem bij de prijs is inbegrepen. Maar het aller voordeligst is het natuurlijk als je een GPS van huis meeneemt.

de weg vinden met eigen GPS huurauto

 2. Je apparaten onderweg opladen met een car charger

Hoe handig is het om tijdens je autorit je telefoon, tablet of camera op te kunnen laden? Daarom neem ik altijd een car charger mee, het liefst met een dubbele USB aansluiting. Een heel compact ding, dus die past makkelijk in je handbagage. Zorg er wel voor dat je een USB aansluiting of anders een verbindingskabel voor je apparaten hebt.
Op sommige bestemmingen kun je zelfs een mobiel wifi systeem bij de auto huren, ideaal om onderweg accommodaties, restaurantjes, mooie routes en andere tips op te zoeken. En natuurlijk om leuke vakantiefoto’s te delen met je vrienden en familie. Een car charger is dan helemaal onmisbaar.

car charger handig road trip

 3. Je favoriete muziek luisteren via een AUX kabel 

Uiteraard kun je er van uitgaan dat de huurauto is uitgerust met een audiosysteem. Maar daar zijn zoveel verschillende soorten van, dat je niet zeker weet of je je eigen muziek (via telefoon of andere draagbare mediaspeler) daarop aan kunt sluiten. Als je net als ik gehecht bent aan je eigen muziek, raad ik aan een AUX kabeltje mee te nemen. Dat is een kabel met aan beide kanten een ronde aansluiting. Superhandig en het neemt amper ruimte in beslag in je bagage. Ideaal, want zo kun je onderweg genieten van al je favoriete nummers.

 

handig road trip aux kabel muziek

Een paar handige tips die veel gemak en plezier opleveren. Heb jij er nog meer?

 

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou