fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.be

Hoogtepunt

Nu ben ik van huis uit niet zo’n terugkijker, maar ook ik ontkom er rond deze periode natuurlijk niet aan. Je kunt geen blad of krant openslaan, radiozender opzoeken, zappen langs de tv-kanalen of je wordt wel met een jaaroverzicht om de oren geslagen. Behalve dat Queen weer op #1 staat in de Top2000 zijn het vooral overzichten die mij niet echt blij kunnen maken. Want hoe snel 2011 alweer voorbij is, het was nu niet het meest vrolijke jaar. Stemt me dit somber? Ook dat ligt niet echt in mijn aard. Het doet me alleen wel beseffen dat we blijkbaar de neiging hebben om zaken snel ‘achter ons te laten’ om ons weer even snel op de waan van alledag te storten. In die context is het natuurlijk wel weer goed om je te blijven realiseren dat we dankbaar moeten zijn met wat we hebben.

Dus na deze wat ‘stichtelijke woorden’ van mij, geen opsomming van al die natuurrampen, financiële problemen, dalende beursen, aswolken of ander onheil. Als ik de media (ik generaliseer, ik weet het) mag geloven is goed nieuws geen nieuws. Maar dat was er wel! Hoeveel mensen weten nog dat er in Deventer een heus plein naar Bert van Marwijk is genoemd? Of dat Rob de Nijs op z’n 69-ste weer vader wordt! Dat Karlo Timmerman de alternatieve Elfstedentocht won op de Weissensee. Dat we begin april al in onze badkleding op het strand lagen. En wat was ook alweer de stand in die zinderende finale Ajax-FC Twente voor het Nederlands Kampioenschap voetballen? Toegegeven, geen schokkende gebeurtenissen. Maar bij mij zijn ze -om een of andere reden – blijven hangen. Voor deze gemoedsrust zal vast wel weer een prachtige term bestaan. Maar ik hou het voorlopig op een uiterst positieve grondhouding. Want ook dichter bij huis, namelijk bij Sunny Cars, was er overwegend goed nieuws te melden.

In januari konden wij voor de 12e keer ‘De Veer’ op de Vakantiebeurs in ontvangst nemen, uitgeroepen door de vaktribune tot beste autoverhuurder van Nederland. Liet het onafhankelijke WUA onderzoek, naar consumentengebruik van internet, duidelijk zien dat de Sunny Cars site op plek 22 staat, daarmee de best scorende autoverhuurder is, en zelfs hoger scoort dan die van de KLM. Verder ontvingen wij de eerste prijs, tijdens het Travel Awards Gala in België, in de categorie autoverhuur, waarover zelfs de Telegraaf afgelopen week nog melding maakte (die trotse meneer rechts op de wazige foto ben ik). Verder bestond Sunny Cars in Nederland alweer 16 jaar (20 jaar in Duitsland) en realiseerden we een record dit jaar met meer dan 300.000 boekingen. Een record dat we overigens komend jaar zeker proberen te breken. Positieve grondhouding, noem ik dat.

Nu ik het toch over records heb. Was ik al zéér onder de indruk van de recordprestaties van Sebastian Vettel afgelopen jaar, een prestatie die menigeen ‘naar het hoofd kan stijgen’, was ik -tijdens de Grand Prix van India- in de gelegenheid om deze uiterst plezierige en zeer toegankelijke coureur persoonlijk de hand te schudden en te feliciteren met zijn geweldige seizoen. Weer een klein, edoch fijn hoogtepuntje. Ik hoop er komend jaar nog veel te mogen meemaken. Iets dat ik ook u allen van harte gun. Maak er in 2012 iets moois van!

 

Hans Knottnerus

Managing Director

Hans is Managing Director van Sunny Cars Nederland, België en Frankrijk. De afgelopen 25 jaar werkte hij in diverse managementfuncties bij verschillende internationale autoverhuurorganisaties van ‘naam en faam’, onder andere in India! Dat hij een echte autohuurexpert is, kun je dus wel stellen.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Nadine Hermans

23 December 2011 | 11:40 am | Reageer op Nadine Hermans

Voor alle Sunnycars medewerkers :

-een kind op je 69 ...,
-een echte Elfsteden tocht
-voor Annick en andere baan-sjeesers, zonder slippen veilig thuiskomen na elke missie "on the road".
-voor de callcenter medewerkers bedankt dat jullie er nog zijn om ons in 2O12 opnieuw aangenaam en vredevol te woord te staan.

prettige feestdagen!
groetjes,
Nadine (Uniglobe BL Travel Aartselaar)

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou