fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.be

Huurauto afleveren bij hotel op Curaçao?

Logisch dat je in de herfst en winter vragen over andere bestemmingen krijgt dan in de zomer. Erg leuk om te zien hoe we op die manier met onze klanten mee bewegen! In deze tijd krijgen we meer vragen over Curaçao dan in de zomer. Laatst stelde een klant mij de volgende vragen over de mogelijkheden van autohuur in Curaçao.

Klopt het dat de huurauto niet bij mijn hotel wordt gebracht in Curaçao?

Ja, dat klopt inderdaad. Op Curaçao zijn er betrekkelijk veel mensen die de auto niet direct vanaf de luchthaven meenemen. In plaats daarvan willen ze deze pas een dag later hebben. Zo´n adresaflevering is behoorlijk arbeidsintensief. De verhuurder moet namelijk twee medewerkers op pad sturen. De ene bestuurt de auto voor de klant, de andere rijdt erachteraan om hem weer terug naar het kantoor te brengen. Daarom zeggen de meeste verhuurders: `Ik heb 4 locaties op het eiland. Ligt het hotel op loopafstand dan kan de klant de auto zelf komen halen. Zo niet, stuur ik een shuttle bus om de klant op te halen.` Deze balies zijn trouwens vaak gevestigd in de lobby van je hotel op Curaçao.

Hoe weet ik waar de verhuurder een locatie heeft?

Als je in het zoekscherm Willemstad invult, kun je bij ophaallocatie een adres selecteren. Zo zie je de auto´s van de verhuurder die op dat adres is gevestigd.

huurauto afleveren hotel curacao

Vul je hier geen voorkeur in dan krijg je alle auto´s te zien en kun je later in de huurvoorwaarden lezen of je deze auto op loopafstand op kunt halen of dat je gebruik kunt maken van een shuttle service. Dit staat onder het kopje adresaflevering/ one way huren/ grensoverschrijding.

Willemstad Curaçao gekleurde huizen meer

 

Wil je nog iets weten over adresaflevering op Curaçao of heb je andere specifieke vragen over jouw reservering? We helpen je graag! Je kunt ons van ma- vrij van 09.00 tot 20.00 uur en op za-zo van 09.00 tot 17.30 uur bereiken op: 023- 5699 696 of via reservation@sunnycars.nl. Overigens vind je op ons blog nog meer autohuurtips voor Curaçao!

Susanne Pols-van Gelder

Head of reservations

Als Manager Reserveringsafdeling Nederland & België weet Susanne als geen ander hoe we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Ze traint en coacht collega’s, zodat ook zij alles weten over autoverhuur en de service die wij verlenen. In haar vrije tijd is ze gek op reizen – hoe kan het ook anders!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou