Huurauto ophalen buiten openingstijden? Je vindt de beste prijs nu nog gemakkelijker

Bij Sunny Cars streven we constant naar verbetering. Dus toen we merkten dat de mogelijkheid tot ophalen/inleveren van de huurauto buiten openingstijden voor verwarring zorgde, besloten we dat het tijd werd om het anders te gaan doen.

Verschillende aanbieders, verschillende openingstijden

Het gebeurde regelmatig dat klanten ons belden om te vragen naar de openingstijden ter plaatse. En die vraag was minder eenvoudig te beantwoorden dan je misschien zou denken. Wij werken namelijk met verschillende verhuurders samen en die hebben allemaal verschillende openingstijden. Daarom moesten we in zo’n geval eerst achterhalen in welke auto de klant geïnteresseerd was, zodat we daarna konden kijken via welke aanbieder wij die verhuren. Pas dán konden we iets zeggen over de openingstijden van die aanbieder.

Kosten voor ophalen buiten openingstijden

Veel van onze partners berekenen extra kosten voor het ophalen/inleveren buiten openingstijden. Voorheen stonden de kosten voor ophalen/inleveren buiten openingstijden alleen in de huurvoorwaarden. Het was daardoor niet in een oogopslag te zien welke auto de gunstigste keuze was als je hem buiten openingstijden wilde ophalen. Een auto die bijvoorbeeld voor € 20 meer wordt aangeboden, is onder aan de streep toch duurder als de lokale wagenparkleverancier € 40 rekent voor ophalen buiten openingstijden en de aanbieder van de € 20 ‘duurdere’ auto hier geen extra kosten voor rekent.

Dat kan gemakkelijker

Om het gemakkelijker te maken, hebben we de website aangepast. Je ziet de kosten voor ophalen/inleveren buiten openingstijden nu meteen bij de prijs staan.

Staat er niets extra’s bij de prijs? Dan zijn er dus ook geen extra kosten. We hopen dat deze aanpassing het nog gemakkelijker maakt om een huurauto te kiezen. Heb je toch hulp nodig? Dan kun je ons natuurlijk altijd even bellen. Onze autohuurexperts helpen graag.

Susanne Pols-van Gelder

Head of reservations

Als Manager Reserveringsafdeling Nederland & België weet Susanne als geen ander hoe we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Ze traint en coacht collega’s, zodat ook zij alles weten over autoverhuur en de service die wij verlenen. In haar vrije tijd is ze gek op reizen – hoe kan het ook anders!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.