fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.be

Huwelijksreis in cabrio

Met iedere autovakantie die je maakt, creëer je een blijvende herinnering. Leonie vertelt over haar huwelijksreis in Hawaii en San Francisco in een cabrio!

Het bijzondere verhaal van Leonie van Delden:

Op 28 mei 2014 zijn wij getrouwd en dat betekende een huwelijksreis naar Hawaii en San Francisco. Het leek me leuk mijn kersverse man te verrassen met een cabrio op Hawaii om lekker te toeren. Dus boekte ik een Ford Mustang Cabrio via Sunny Cars. Ter plaatse kregen we een upgrade naar een splinternieuwe Chevrolet Camaro Cabrio; een nóg grotere verrassing voor mijn man!

Leonie van Delden - Zwangerschapsmisselijkheid op huwelijksreis

Toen ik de boeking maakte, wist ik nog niet dat ik tijdens onze huwelijksreis 15 weken zwanger zou zijn. Een beginnende zwangerschap gaat vaak gepaard met misselijkheid, zo ook bij mij… Het eerste ritje in de cabrio van Honolulu naar Pearl Harbour vergeet ik nooit meer… We wilden lekker pronken met de auto met het dak open. Tijdens de rit werd ik echter zo misselijk dat ik moest overgeven, precies op momenten dat mijn man de auto nergens langs de kant kon zetten. Én dus met een open dak, zodat iedereen mij steeds kon zien. En mijn man maar lachen. Achteraf kan ik er zelf ook om lachen, maar op dat moment was ik blij dat ik aan de andere kant van de wereld was waar niemand mij kende. De auto hebben we schoongehouden hoor!

Leonie van Delden2 - Zwangerschapsmisselijkheid op huwelijksreis

 

 

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou