Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.be

Inside tip van een huurauto-expert: zo omzeil je het betalen van de waarborg

Alsof je het geld zomaar op een plankje hebt liggen.
Alsof je niks leukers kunt bedenken om dat bedrag aan uit te geven.

Een waarborgsom: vóór je vertrek met je huurauto moet je die steevast betalen. Zodat de verhuurder een geldbedrag achter de hand heeft als jij schade toebrengt aan zijn auto.

En dat is niet alles

In 99% van de gevallen moet je dat bedrag ook nog eens met een creditcard betalen. Wat nou als je die niet hebt? Of je hebt maar een beperkt kredietlimiet?
Bij Sunny Cars snappen we ook wel dat zo’n waarborgsom een beetje pijn doet. Het is immers altijd een bedrag waar je heerlijk van uit eten zou kunnen. Of een dagje lekker van zou kunnen shoppen.

creditcard geen waarborg curaçao

Daarom hebben we er iets op bedacht

Niet alleen zijn alle benodigde verzekeringen inclusief en betalen we jou, in geval van schade, het eigen risico terug, bij ons is het zelfs mogelijk om helemaal geen waarborgsom te betalen.
Je hoeft dan alleen maar een handtekening te zetten dat je eventuele kosten als gevolg van nalatigheid achteraf aan ons terugbetaalt.
We noemen deze service het Geen Waarborg Pakket en het wordt in steeds meer landen aangeboden, zoals:

Zo weet je zeker dat je het geld wat je voor je vakantie had gereserveerd ook écht aan leuke dingen uit kunt geven.
Wil je meer weten over boeken zonder creditcard en welke auto’s je kunt huren zonder waarborg? Kijk dan op de pagina van het Geen Waarborg Pakket of neem contact op met onze reserveringsmedewerkers: je kunt ons van ma- vrij van 09.00 tot 20.00 uur en op za-zo van 09.00 tot 17.30 uur bereiken op: 023- 5699 696 of via reservation@sunnycars.nl.

Susanne Pols-van Gelder

Head of reservations

Als Manager Reserveringsafdeling Nederland & België weet Susanne als geen ander hoe we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Ze traint en coacht collega’s, zodat ook zij alles weten over autoverhuur en de service die wij verlenen. In haar vrije tijd is ze gek op reizen – hoe kan het ook anders!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Bogaerts Joseph

22 Mei 2016 | 10:45 am | Reageer op Bogaerts Joseph

Voulez-vous dorénavant m'envoyer vos communications en français svp
Merci d'avance

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou