fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.be

Interview met reserveringsmedewerker Monique de Haas

Ze werkte al tien jaar voor reisorganisatie Toerkoop, toen ze op een dag in een reismagazine een interview las met een Sunny Cars-medewerker. Op dat moment dacht Monique de Haas: hee, daar wil ik werken.

autohuurexpert monique

“Lastige gesprekken met klanten? Die heb ik nooit. Of ik ervaar het zelf niet zo. Ik probeer altijd alles zo goed mogelijk voor onze klanten te regelen en ik denk dat mensen dat aan me merken. Ik zou het ook gewoon echt niet fijn vinden om de rest van de dag met het gevoel rond te lopen dat ik misschien toch nog iets anders voor een klant had kunnen doen.”

Roodgloeiend

“Werken op de reserveringsafdeling betekent meer dan alleen de telefoon aannemen. Er komt een groot stuk administratie bij kijken, ik adviseer klanten over de beste keuze voor hun reis, ik handel vragen en problemen af via e-mail én ik heb contact met lokale partners. Dat is soms heel hectisch, met name tijdens piekperiodes vlak voor vakanties. Dan staat de telefoon roodgloeiend. Maar de taakverdeling en samenwerking bij Sunny Cars zijn zo goed, dat we allemaal precies weten waar we aan toe zijn. Het team is sterk en hecht, en dat werkt superlekker.”

“Jaren achter elkaar op dezelfde camping? Niks voor mij.”

“Ik heb tien jaar bij reisorganisatie Toerkoop gewerkt. Als ik voor klanten een reis moest boeken met een huurauto, ging mijn voorkeur altijd uit naar Sunny Cars. Want van Sunny Cars wist ik gewoon: dan zijn de zaken goed geregeld. Op een dag las ik op mijn werk een openhartig interview met Susanne Pols in het reismagazine Travolution. Wat zij daarin vertelde klonk zó leuk, dat ik dacht: hee, misschien is dat ook wel iets voor mij. Ik solliciteerde en werd aangenomen. Dat is nu meer dan drie jaar geleden.”

Hectisch ochtendritueel

“Op het reisbureau had ik veel contact met klanten, maar miste ik collega’s om me heen. Bij Sunny Cars heb ik nu beide. Ondanks de hectiek van het werk, voelt het soms alsof ik bij Sunny Cars tot rust kom. Thuis heb ik een gezin en eerlijk gezegd vind ik het ochtendritueel met twee jonge kinderen stressvoller dan een piekmoment op m’n werk.”

“Sinds ik kinderen heb is het ook lastiger geworden om verre reizen te maken, maar tijdens zomervakanties proberen we wel ieder jaar iets anders te doen met het gezin. Dit jaar gaan we naar Oostenrijk, zodat mijn kinderen de bergen zien. Als ze straks iets groter zijn, willen we een stedentrip naar Barcelona maken. Ik wil mijn kinderen het liefst elk jaar een ander stukje van de wereld laten zien. Tien jaar achter elkaar op dezelfde camping, nee, dat is niks voor mij.”

Suzanne Al

Director of Marketing

Als Marketing Manager Nederland & België is Suzanne verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten. Naast een passie voor autohuur, is ze ook dol op vakanties. Niet gek dus, dat ze vaak bezig is met vakantieplannen maken – altijd mét huurauto natuurlijk. Want alleen dan kom je op de mooiste plekjes.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou