Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.be

Kan ik mijn huurauto reservering kosteloos annuleren?

Het is niet leuk als een geplande reis niet doorgaat. Het laatste wat je dan wilt is annuleringskosten betalen. Sluit daarom bij je reservering altijd de Flexservice af.

annuleren huurauto reservering flexservice

Hoe werkt dat?

Als je de Flexservice hebt afgesloten kun je de reservering tot 4 uur voor huuraanvang nog kosteloos annuleren. Bij annulering tot 4 uur voor huuraanvang betaal je geen annuleringskosten. De kosten voor de Flexservice betaal je uiteraard wel, maar de huursom wordt binnen een werkdag naar je teruggestort. Dit gebeurt altijd via het hetzelfde betaalmiddel. Had je per creditcard betaald krijg je het geld via de creditcard terug. Had je per bank betaald, dan vindt de terugbetaling ook per bank plaats.

Moet ik een geldige reden hebben?

Nee, als bijvoorbeeld blijkt dat de aangevraagde creditcard niet op tijd binnen is, kun je de reservering nog kosteloos annuleren als je de Flexservice hebt afgesloten. Of als je toch geen zin hebt om met de auto op pad te gaan. Dat is bij Sunny Cars geen probleem!

Welke kosten heb ik als ik de Flexservice niet afsluit?

Tot 5 dagen voor huuraanvang zijn de annuleringskosten € 25, daarna € 50 tot 24 uur voor huuraanvang. In de laatste 24 uur bedragen de kosten 100% van de huursom. Meer details lees je hier terug.

Wil je nog iets weten over kosteloos annuleren of heb je andere specifieke vragen over jouw reservering? We helpen je graag! Je kunt ons van ma- vrij van 09.00 tot 20.00 uur en op za-zo van 09.00 tot 17.30 uur bereiken op: 023- 5699 696 of via reservation@sunnycars.nl.

Susanne Pols-van Gelder

Head of reservations

Als Manager Reserveringsafdeling Nederland & België weet Susanne als geen ander hoe we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Ze traint en coacht collega’s, zodat ook zij alles weten over autoverhuur en de service die wij verlenen. In haar vrije tijd is ze gek op reizen – hoe kan het ook anders!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou