fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.be

Keuzes

Dat het vandaag de dag niet meer zo eenvoudig is om een keuze te maken, werd mij zeer duidelijk toen ik een folder onder ogen kreeg met een werkelijk reusachtig aanbod aan mobiele telefoons. Nu heb ik er zelf geen nodig op dit moment, maar als ik zou moeten kiezen, weet ik niet waar ik moet beginnen. Zoveel aanbieders, zoveel modellen, zoveel besturingssystemen. Wat is de beste koop? Ook hier op kantoor is het een bonte keuze, waarbij de ene zweert bij Windows, de andere bij Android of Apple.

Gelukkig maken wij het de klanten van Sunny Cars gemakkelijker. Op de meeste onderdelen heeft onze klant geen keuze te maken, en dat is heerlijk, geloof me maar! Er hoeft geen keuze gemaakt te worden over welke verzekeringen afgesloten moet worden, omdat wij praktisch alle soorten verzekering standaard hebben opgenomen in ons all-inclusive product. Zelfs een WA-verzekering met een dekking van 7,5 miljoen euro. Je hoeft je ook niet druk te maken over het aantal kilometers dat je van plan bent te gaan rijden, want bij ons mag je –als je dat wilt- ongelimiteerd kilometers maken, zonder bijkomende kosten. En mocht er dan (onverhoopt) toch iets gebeuren, hoef je zeven dagen per week en vierentwintig uur per dag maar te kiezen uit één telefoonnummer, namelijk dat van de Sunny Cars 24-uurs service.keuzes in autohuur

En voor al die mensen die nu nog niet kunnen kiezen wanneer en waarheen ze met vakantie gaan, hebben we de unieke Sunny Cars ‘Flexservice’.  Met deze Flexservice –die overigens nu tijdelijk gratis afgesloten kan worden- kan je zelfs tot vier uur voor het begin van de verhuurperiode, de boeking nog aanpassen of wijzigen. Dan ben je nu in ieder geval zeker dat de huurauto straks beschikbaar is.

Al die keuzes om er voor te zorgen dat je probleemloos van de huurauto kan genieten, hebben wij dus al voor je gemaakt. Sorry, als we het daarmee minder ‘spannend’ voor je hebben gemaakt. Oké, toegegeven, je moet uiteindelijk ook bij ons toch nog een keuze maken, namelijk welke huurauto gaat het worden. Een pittige compact, een ruime middenklasse, een stoere SUV, een cabrio of toch maar die Minivan zodat het hele reisgezelschap in mee kan rijden? Lastig hè, kiezen!

Hans Knottnerus

Managing Director

Hans is Managing Director van Sunny Cars Nederland, België en Frankrijk. De afgelopen 25 jaar werkte hij in diverse managementfuncties bij verschillende internationale autoverhuurorganisaties van ‘naam en faam’, onder andere in India! Dat hij een echte autohuurexpert is, kun je dus wel stellen.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou