fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.be

Kinderzitjes voor je huurauto? Reserveer ze vooraf!

Het is fantastisch om met kinderen te reizen. Daar zijn veel ouders het over eens. Die koppies als ze voor het eerst door de bergen rijden of een traditioneel Spaans dorpje zien! Ouders zullen ook beamen dat reizen met kinderen iets meer voorbereiding vraagt. Check, check, dubbelcheck. Van voeding tot luiers, van kleertjes tot het kinderzitje. Het goede nieuws: bij het laatstgenoemde helpen we je graag!

Hoe te boeken?

Tijdens de boeking kun je bij ´accessoires´ ingeven welk(e) autostoeltje(s) je nodig hebt. Het kinderzitje voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar wordt eigenlijk overal wel aangeboden. Gelukkig wel, want het is geen doen om dit type zitje zelf ook nog eens mee te slepen. Het komt soms voor dat er geen babyzitje of zitverhoger aangeboden wordt. Vervelend, maar de eerste kan ook tijdens de reis handig zijn om bij je te hebben en de tweede weegt niet veel en past gemakkelijk in je koffer. Lees voor welk zitje geschikt is voor welk kind ook mijn vorige blog over dit onderwerp: zitje goed

Tip

Ook als er wel babyzitjes of zitverhogers aangeboden worden kan het de moeite lonen deze zelf mee te nemen. Alleen al vanwege de kosten of omdat je het fijner vindt je baby in zijn eigen zitje te vervoeren.

Bij het huren van een kinderzitje voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar raad ik je aan een universele badstof hoes mee te nemen. Fijn toch, het idee dat je kleine op een fris gewassen hoes zit?

Kinderzitje huurauto

Heb je nog meer vragen over kinderzitjes? Of wil je iets anders weten? Mail mij gerust! S.Pols@sunnycars.nl

Susanne Pols-van Gelder

Head of reservations

Als Manager Reserveringsafdeling Nederland & België weet Susanne als geen ander hoe we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Ze traint en coacht collega’s, zodat ook zij alles weten over autoverhuur en de service die wij verlenen. In haar vrije tijd is ze gek op reizen – hoe kan het ook anders!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Lisanne

9 Juni 2015 | 6:59 pm | Reageer op Lisanne

Beste Susanne,

Van 28 juni tot en met 8 juli vlieg ik met mijn vriend en kindje voor vakantie naar Frankrijk, Bergerac. Best wel spannend, die kleine is dan precies 10 weken oud. Maar omdat we verblijven bij onze (schoon)ouders in de Dordogne, moet het te doen zijn lijkt me ;) Omdat we verblijven bij onze schoonouders, hebben wij geen huurauto nodig. Wel ben ik naarstig op zoek naar een manier om een maxicosi/ babyzitje te huren. Nu las ik jouw blogs met verschillende handige tips en vroeg ik me af of jullie hierin iets kunnen betekenen? Uiteraard ben ik geheel bereid hiervoor de huurprijs (evt. aangepast ivm admistratiekosten) te voldoen. We zouden er ontzettend mee geholpen zijn!

Ben benieuwd naar je reactie.
Alvast zeer vriendelijk bedankt!

Hartelijke groeten, Lisanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou