fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.be

Laura Sinkeldam – Reserveringsafdeling

Wellicht heb je weleens contact gehad via de e-mail of telefoon met een Sunny collega. Elke dag van het jaar werkt een team van enthousiaste medewerkers vol inzet om een top all-inclusive autohuurproduct en te bieden met de beste service. Maandelijks houd ik een interview met 1 van de medewerkers en krijg jij te lezen wat hem of haar bezighoudt. Wie zijn de mensen achter Sunny Cars? Deze week: Laura Sinkeldam

Hoe lang werk je al voor Sunny Cars?
`Sinds juli 2012.´

Wat vind je het leukste aan je werk? En waarom?
`Wat ik vooral leuk vind is het contact. Contact met reisagenten, contact met klanten, maar ook contact hebben met de lokale partners. In het begin beantwoordde ik veel e-mails van directe klanten, op dit moment heb ik veel contact met de partners ter plaatse om de huurauto´s akkoord te krijgen. De veelzijdigheid is erg leuk, elk contactmoment is weer anders.´

Op welke bestemming heb jij als laatste een auto gehuurd?
`Zelf heb ik nog geen auto gehuurd, maar wel een keer met mijn ouders op Kos. Ik was zelf nog te jong om te rijden. Kos is erg klein, sommige stukken zijn ook goed te doen op de fiets. De wegen zijn erg goed en alles is gemakkelijk te bereiken.´

Met welke beroemdheid zou jij een dagje cabrio willen rijden?
`Met Matthew Mcconaughey, omdat hij erg knap is! Ik ga dan wel op de bijrijdersstoel zitten, zodat ik goed naar hem kan kijken!´

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
`Het liefst ben ik in mijn vrije tijd bij familie en/of vrienden. Gezellig eten, een borrel doen en lekker kletsen.´

En sport je ook?
`
In m´n vrije tijd doe ik wel aan sport maar dat is niet het liefste wat ik doe, ik ben niet zo´n sporter. Het is dat het moet! Daarom doe ik elke week de zonnegroet en de lotushouding tijdens de Yoga lessen. Inmiddels ben ik daar ook aan gewend. Het geeft me rust. Ik heb zelfs een matje aangeschaft om thuis te oefenen. Gordijnen dicht en YouTube aan…

Ik wil ook beginnen met lopen voor mijn conditie, wekelijks een stukje. In Suriname zal ik zo ook veel moeten lopen. Kijk, ik ben geen oma, maar ik hoef ook niet naar de trein te rennen, hihi.´

Laura Sinkeldam Sunny Cars

Naar welk land zou jij ooit nog op vakantie willen?
`Ooit zou ik naar Australië toe willen, ik zou heel graag een reis willen maken door het hele land en het liefst nog willen combineren met Nieuw Zeeland. Beide landen hebben een prachtige natuur, gave dieren en een mooie cultuur.  De landen hebben mij altijd al getrokken om daar óóit een keer heen te reizen. Ayers Rock wil ik heel graag zien. Lekker door het hele land toeren zonder al te veel plannen te maken.

Hoe lang zou je daar dan over willen doen?
`Toch wel minstens een jaar. Tussendoor een beetje werken en lekker met een vriendin gaan backpacken. En als je er dan toch bent, dat wil ik Nieuw-Zeeland ook gelijk doen. Als je het doet, moet je het wel goed doen! Ik wil graag naar Bay of Islands en ik wil ook graag kiwi´s zien.´

Wordt Australië dan je eerstvolgende bestemming of heb je andere vakantieplannen?
`Op 2 november ga ik eerst voor 23 dagen naar Suriname en Curaçao. Dat wordt mijn eerste verre reis. Financieel aantrekkelijker dan Australië, maar ook omdat we nu met 8 vrienden gaan reizen. Het is een georganiseerde groepsreis en tegelijkertijd ook een privéreis, omdat we met zijn achten in de groep zitten. En op Curaçao ga ik voor het eerst een Sunny Car huren.´

Noem eens iets wat wij nog niet van je weten?
`Ik houd van Nederlandstalige muziek en vaak sta ik in het weekend met een microfoon in mijn hand mee te zingen in de kroeg, ik kan alleen helemaal niet zingen, haha.´

 

 

Renske Mijderwijk

Marketing Coördinator B2B events & Joint Promotions

Van 2009 tot 2019 was Renske werkzaam bij Sunny Cars. Eerst op de Reserveringsafdeling, maar al snel maakte ze de overstap naar Marketing. De laatste jaren heeft ze vooral tripjes gemaakt in Europa, maar een verre reis staat nu wel bovenaan haar verlanglijstje.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou