Lekkere pure hotspots op Ibiza!

Voor mijn reisblog purefoodtravel.com dat over lekkere pure restaurants, winkels, markten en andere tips gaat als je op reis bent, ontdekte ik Ibiza. Een half jaar geleden was ik hier ook. Ibiza is voor mij een speciale plek waar ik steeds weer naar terug wil. Er zijn leuke restaurants te vinden waarbij biologisch, lokaal, eerlijk en lekker eten en groente in de hoofdrol wordt geserveerd.

Graag geef ik je enkele pure tips:

* Atzaró, waar je na een relaxed bezoek aan de spa, van een heerlijke natuurlijke driegangen lunch geniet.
Atzaró-Ibiza
* Don’t panic it’s organic in Eivissa, waar alles biologisch, gezond, vegetarisch en vooral ook lekker is!

Eivissa Ibiza
* Biologisch wijnhuis Can Rich, dit is de enige wijnproducent met 100% biologische wijnen op Ibiza. Ook maken ze olijfolie, zeezout en hierbas ibicencas (een likeur op basis van 17 kruiden). Niet te veel wijn proeven, als je nog gaat rijden natuurlijk ; )
Biologisch wijnhuis Ibiza
* Restaurant Aubergine, met een eigen biologische moestuin wordt hier volgens het concept ‘farm to table’ gewerkt. Je luncht of dineert lekker in de open lucht.

Restaurant Aubergine Ibiza
* Can Lluc is een heerlijk boutiekhotel, waar je ook ontzettend lekker culinair geniet. Ook als je geen hotelgast bent, ben je welkom voor lunch en diner. Alhoewel je wellicht wilt blijven met dit uitzicht…
Can Lluc Ibiza

De meeste adressen die ik heb bezocht, kun je alleen bereiken als je een auto hebt. Zo ben je flexibel op reis. Niet alleen ben je zo snel bij de lekkerste restaurants en de leukste hippie markten, Ibiza heeft ook tal van heerlijke baaien om puur te genieten.
Huurauto Sunny Cars Ibiza

Wat ik extra tof vind als je je huurauto bij Sunny Cars boekt, is dat je ook heel gemakkelijk ‘groener’ kunt rijden. Boek dus gemakkelijk CO2-compensatie! Hier lees je hoe het werkt. Voor een week autohuur op Ibiza kostte het mij slechts € 1,68 en als bewijs ontvang je een certificaat per e-mail.

Certificaat klimaatneutraal Ibiza

Nog veel meer lekkere pure adressen ontdekken op Ibiza of een andere bestemming? Die vind je op mijn reisblog purefoodtravel.com. Ook deel ik tips via twitter, facebook en instagram als ik op reis ben via @purefoodtravel.

Ben je op zoek naar een Puur! restaurant, winkel, boerenmarkt of een ander lekker culinair adres in Nederland? Check dan puuruiteten.nl, download je iPhone-app en volg @Puuruiteten.
puuruiteten.nl ibiza

 

Gastblogger

Reisjournalisten of -bloggers

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.