fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.be

Maak kennis met Chantal van Sunny Cars!

1. Hoe lang werk je al voor Sunny Cars?

Bijna 3 jaar.

2. Wat vind je het leukste aan je werk? En waarom?

Het contact met de reisagenten. 1 maart ben ik begonnen in de functie van Inside Sales Representative. Hiervoor heb ik op de reserveringsafdeling gewerkt en de afdeling customer care in drukke tijden ondersteund. Met de kennis die ik op de verschillende afdelingen heb ontwikkeld ga ik ervan uit dat ik de vragen van reisagenten op de juiste manier kan beantwoorden en kan helpen bij de ondersteuning in de verkoop van ons product.

chantal van der meer interview

3. Wat is je grootste blunder?

Toen ik hier net een paar maanden aan het werk was, ging Globe failliet. We kregen daardoor zoveel telefoon van de Globekantoren en omdat ik er zelf in het verleden heb gewerkt, nam ik 1 x de telefoon op met: ´Goedemorgen, Globe Reisburo u spreekt met Chantal´. Oei, pijnlijk. Gelukkig was het een reisbureau die het wel begreep.

4. Op welke bestemming heb jij als laatste een auto gehuurd?

Dit was in februari nog, op Curaçao. Aanrader? Zeker, eigenlijk het hele eiland! Het zou zonde zijn om op Curaçao geen huurauto tot je beschikking te hebben.
Absolute aanrader; naar Westpunt rijden langs de verschillende Boca´s en uiteindelijk op het strand van de Grote Knip belanden om te snorkelen. En natuurlijk zwemmen met dolfijnen bij Dolphin Academy in het Sea Aquarium.

5. Wat heb je altijd in je auto liggen?

Een paraplu! Met 2 kinderen die op de voetbal zitten, sta ik regelmatig op zaterdagochtend nog wel eens in de regen langs de lijn.

6. Naar welk land zou je ooit nog eens willen reizen?

Australië staat toch wel heel hoog bovenaan mijn lijst. Helaas zie ik het er niet van komen dat ik hier op korte termijn op vakantie zal gaan. Daar moet je toch wel even een aantal weken voor inplannen. Maar het staat vast dat dit in de toekomst wel een keer gaat gebeuren. Aangezien ik net terug ben van mijn reis naar Curaçao heb ik voor deze zomer nog geen bestemming geboekt. Cyprus, de Griekse eilanden of Portugal, het kan nog alle kanten op.

chantal van der meer curacao

7. Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Naast de voetbalwedstrijden van mijn kinderen bezoeken, sport ik zelf ook graag. Hardlopen, bootcamp en body pump probeer ik 3 keer in de week te doen.
Wanneer er nog tijd over is, ga ik graag met mijn dochter winkelen, met vriendinnen op pad of heerlijk uitwaaien op het strand met mijn gezin.

8. Noem eens iets wat wij nog niet van je weten?

Ik kook en bak graag. Dit lukt doorgaans ook best goed. Alleen de keuken is hierna redelijk ontploft. In die rommel opruimen, ben ik dan weer niet zo heel erg goed…

9. Wat betekent de Sunny Smile voor jou?

Dat wij met alle collega´s deze Smile elke dag weer uit willen dragen. Niet alleen naar onze klanten en leveranciers toe, maar ook naar elkaar. Ik heb zeker gemerkt toen ik bij Sunny Cars begon en nu ook in mijn nieuwe functie dat iedereen voor elkaar klaar staat. Dat is toch wel erg fijn!

10. Waar kunnen mensen jou online vinden / connecten met je?

Jullie kunnen mij vinden op facebook en uiteraard contact met mij opnemen per mail c.vandermeer-akerboom@sunnycars.nl.

Wellicht heb je weleens contact gehad via de e-mail of telefoon met een Sunny collega. Elke dag van het jaar werkt een team van enthousiaste medewerkers vol inzet om een top all-inclusive autohuurproduct aan te bieden met de beste service. Maandelijks houd ik een interview met één van de medewerkers en krijg jij te lezen wat hem of haar bezighoudt. Wie zijn de mensen achter Sunny Cars? Deze keer maakte we kennis met Chantal van der Meer, Inside Sales Representative van Sunny Cars.

 

Renske Mijderwijk

Marketing Coördinator B2B events & Joint Promotions

Van 2009 tot 2019 was Renske werkzaam bij Sunny Cars. Eerst op de Reserveringsafdeling, maar al snel maakte ze de overstap naar Marketing. De laatste jaren heeft ze vooral tripjes gemaakt in Europa, maar een verre reis staat nu wel bovenaan haar verlanglijstje.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou