fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.be

Maak kennis met Gerda van Sunny Cars!

1. Hoe lang werk je al voor Sunny Cars?

Inmiddels al ruim 2,5 jaar

2. Wat vind je het leukste aan je werk? En waarom?

Het contact met klanten, voor een negatieve ervaring een positieve oplossing bieden. Schades onderzoeken en ervaringen registreren zodat we weten hoe we onze service kunnen verbeteren. Verder werk ik in een leuk en op elkaar ingespeeld team.

gerda schuurhuizen interview

3. Op welke bestemming heb jij als laatste een auto gehuurd?

Nice APT, very nice! Aanrader? Zeker fijn om met een Sunny auto de Cote D´azur te verkennen.

4. Met wie zouden we jou naar een onbewoond eiland mogen sturen?

Met mijn gezin, man en 2 kindjes en natuurlijk een kok die de lekkerste maaltijden kan bereiden.

5. Wat zijn je vakantieplannen?

Nog niets. De meeste mensen die mij kennen weten dat ik meer van de last minutes ben. Wel is de wintersport voor kerstvakantie al geboekt. Dit is een jarenlange traditie van mijn schoonfamilie.

6. Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Ik vind het fijn om mijn vrijetijd te besteden aan mijn gezin, familie en vrienden. Vooral koffietjes drinken en lekker eten hoort daarbij.

7. Noem eens iets wat wij nog niet van je weten?

Dat ik mijn golfvaardigheidsbewijs heb (was het zelf ook al bijna vergeten) en dat ik geboren ben in Parijs.

8. Wat betekent Sunny Smile voor jou?

Met een glimlach naar mijn werk gaan!

Wellicht heb je weleens contact gehad via de e-mail of telefoon met een Sunny collega. Elke dag van het jaar werkt een team van enthousiaste medewerkers vol inzet om een top all-inclusive autohuurproduct aan te bieden met de beste service. Maandelijks houd ik een interview met één van de medewerkers en krijg jij te lezen wat hem of haar bezighoudt. Wie zijn de mensen achter Sunny Cars? Deze keer maakte we kennis met Gerda Schuurhuizen, Customer Care medewerker van Sunny Cars.

Renske Mijderwijk

Marketing Coördinator B2B events & Joint Promotions

Van 2009 tot 2019 was Renske werkzaam bij Sunny Cars. Eerst op de Reserveringsafdeling, maar al snel maakte ze de overstap naar Marketing. De laatste jaren heeft ze vooral tripjes gemaakt in Europa, maar een verre reis staat nu wel bovenaan haar verlanglijstje.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou