Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.be

Maak kennis met Noortje van Sunny Cars

1. Hoe lang werk je al voor Sunny Cars?

In mei werk ik 2 jaar bij Sunny Cars.

2. Wat vind je het leukste aan je werk?

De afwisseling en het contact met de partners in het buitenland. Ik vind het leuk om achter de schermen te bellen voor openstaande reserveringen en problemen op te lossen. Voor de afwisseling vind ik het heerlijk om de telefoon aan te nemen en klanten te helpen of via de mail rust informatie op te zoeken voor klanten en reisagenten.

3. Wat is je grootste blunder?

Ik heb per ongeluk een keer een 9 persoonsbus akkoord gegeven terwijl deze er niet was. Gelukkig kwamen we hier achter nog voor dat de ophaaldatum was aangebroken en hebben we iets anders voor deze klanten kunnen vinden.

4. Mooiste plek waar je ooit bent geweest?

Glenfinnan in Schotland. Hier is een gedeelte van de 2de Harry Potter film opgenomen. Hier wilde ik per se heen, niet wetende dat er maar 2 treinen per dag heen gaan. Uiteraard hadden wij de laatste trein van die dag en konden wij niet meer terug naar Fort William. Hierdoor hebben we verplicht in Glenfinnan house hotel moeten overnachten. Dit is absoluut een aanrader. Mocht ik ooit voldoende geld hebben om in het buitenland te kunnen trouwen dan is dit absoluut de plek.

noortje-in-schotland-heuvelachtig-landschap

5. Wat zijn je vakantieplannen?

Dit jaar gaan wij niet echt op vakantie. Een aantal kleine weekend tripjes in Nederland. Verder staan er wat verbouwingen in huis en het opknappen van de tuin op de planning.

6. Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Ik ben graag met mijn handen bezig. Dit varieert van (heel suf) lekker tuinieren, quilten, haken, breien, kleding maken, eigenlijk lekker knutselen. Daarnaast ga ik graag geocachen met mijn moeder, met vrienden/familie lekker wat drinken en samen met vriendlief naar de bioscoop.

7. Noem eens iets wat wij nog niet van je weten?

Wat de meeste mensen niet van mij weten is dat ik mijn MBO middenstand/coupeuse diploma  op zak heb. Kleding patronen tekenen en kleding maken, is nog steeds een grote hobby van mij.

8. Sunny Cars in 1 woord?

Heel fijn!

Wellicht heb je weleens contact gehad via de e-mail of telefoon met een Sunny collega. Elke dag van het jaar werkt een team van enthousiaste medewerkers vol inzet om een top all-inclusive autohuurproduct aan te bieden met de beste service. Maandelijks houd ik een interview met één van de medewerkers en krijg jij te lezen wat hem of haar bezighoudt. Wie zijn de mensen achter Sunny Cars? Deze keer maakte we kennis met Noortje van der Poel, zij is reserveringsmedewerkster van Sunny Cars.

Renske Mijderwijk

Marketing Coördinator B2B events & Joint Promotions

Al sinds 2009 is Renske werkzaam bij Sunny Cars. Eerst op de Reserveringsafdeling, maar al snel maakte ze de overstap naar Marketing. De laatste jaren heeft ze vooral tripjes gemaakt in Europa, maar een verre reis staat nu wel bovenaan haar verlanglijstje.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou