fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.be

Mag het iets meer zijn?

Nu kijk ik over het algemeen niet op een plakje Jambon d’ardenne meer of minder en eigenlijk vond ik twee ons van deze traktatie wel genoeg. Maar de slager vroeg het zo vriendelijk dat ik mijzelf stoer hoorde zeggen dat hét mocht! Grappig eigenlijk; een simpele vraag en voor je het weet bedank je de slager nog hartelijk ook! Terwijl je uiteindelijk meer gekocht hebt dan je van plan was. Iets dat mijn vrouw ook vond, toen ik weer met teveel -maar wel erg lekkere!- ham thuis kwam. Had ze me maar geen boodschappen moeten laten doen, dacht ik nog.

Mag het iets meer zijn?

Dit alledaagse voorval deed me wel aan iets anders denken. Bij Sunny Cars weten we dat het huren van een auto –helaas- nog niet bovenaan het prioriteiten lijstje staat als er vakantieplannen gemaakt worden. En dat is jammer. Met een auto gaat het verkennen van de omgeving zoveel prettiger. Het geeft je alle vrijheid om een land beter te leren kennen, in je eigen tempo. Om meer indrukken op doen, meer te zien, meer herinneringen over te houden. Dus als het op maximaal vakantieplezier aankomt, mag het wat mij betreft altijd iets meer zijn.

Bjj Sunny Cars is ook intern “mag het ietsje meer zijn” het motto. Al gebruiken we daar andere woorden voor. Wij praten over ‘verhogen van de bereikbaarheid’. Door 24 uur bereikbaar te zijn – op weekdagen van 9 tot 20 uur en in het weekend van 9 tot 17.30 uur op onze reserveringsafdeling in Hoofddorp en daarbuiten via ons noodnummer dat afgehandeld wordt door Mondial Assistance – kunnen onze klanten ons altijd bereiken. Misschien leuk om te weten dat er altijd een manager van de reserveringsafdeling en ondergetekende stand-by zijn voor Mondial. Zo kunnen we onze rol als bemiddelaar optimaal uitvoeren.

Of over het ‘opvoeren van het serviceniveau van de reserveringsafdeling’. Door meer man/vrouwkracht aan te trekken zijn we 7 dagen per week optimaal bereikbaar met een gemiddelde wachttijd van 23 seconden.  Maar ook over ‘uitbreiding van het netwerk’. We voegen regelmatig nieuwe bestemmingen toe aan de lange lijst, die inmiddels het aantal van 5000 locaties ruim gepasseerd is. Niet alleen nieuwe landen, maar ook extra verhuurpartners en nieuwe verhuurstations. Ons streven is om overal ter wereld een zorgeloze vakantiehuurauto aan onze klanten te kunnen aanbieden.

Dus wat mij betreft gaan we bij Sunny Cars door met het blijven denken aan het zinnetje ‘of het iets meer mag zijn’ qua service, scherpe prijzen en het all-inclusive concept. Want ‘mag het wat minder zijn’ komt in ons woordenboek niet voor!

Hans Knottnerus

Managing Director

Hans is Managing Director van Sunny Cars Nederland, België en Frankrijk. De afgelopen 25 jaar werkte hij in diverse managementfuncties bij verschillende internationale autoverhuurorganisaties van ‘naam en faam’, onder andere in India! Dat hij een echte autohuurexpert is, kun je dus wel stellen.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou