Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.be

Mariska Doosje (VakantieXperts Hengelo)

Mariska DoosjeDeze week belden we met de 27-jarige Mariska Doosje van VakantieXperts in Hengelo om te horen wat er speelt bij dit Smile Society kantoor.

Goedemorgen Mariska, heb je een goed weekend gehad?
´Jazeker. Ik heb zaterdag gewerkt in het reisbureau en zondag ben ik gaan shoppen in mijn woonplaats Enschede.´

Klinkt goed. Heb je nog mooie reisjes geboekt zaterdag?
´Nou niet echt een knaller van een reis maar ik heb wat dingen moeten opzoeken voor klanten en dan gaat de dag uiteindelijk toch nog snel voorbij.´

VakantieXperts Hengelo is eigenlijk al vanaf het begin lid van de Smile Society. Wat is jullie geheim?
´Geheimen mag je eigenlijk niet verklappen toch? Maar dit geheim wil ik graag delen hoor!´

Oh gelukkig. Vertel!
´Ons geheim is dat we zelf erg enthousiast zijn over autohuur en dus Sunny Cars. We kennen zelf het voordeel van het hebben van een huurauto tijdens je vakantie. Niet iedere bestemming is geschikt voor een Sunny Cars huurauto, maar heel veel bestemmingen gelukkig wel. Ik neem autohuur ook altijd mee aan het begin van mijn verkoopgesprek, dan kan ik er altijd nog op terugkomen.´

Een Sunny Cars verkoopt zich dus bijna vanzelf?
`Zou je wel kunnen zeggen. Als klanten het gemak vaneen huurauto van Sunny Cars eenmaal zelf hebben ervaren dan willen ze eigenlijk nooit meer iets anders. Laatst was er een klant die een nare ervaring heeft gehad met een autoverhuumaatschappij, niet jullie hoor, en die wil nooit meer een auto huren. Hij vertelde dat hij wel een taxi zou nemen…..ondanks mijn advies heeft hij geen huurauto geboekt.´

Heb je eigenlijk zelf nog een bestemming waar je graag met een Sunny Cars huurauto wil rondrijden?
`Nou Coen, wat ik je nu ga zeggen klinkt misschien raar maar mijn droom was altijd om in Amerika rond te toeren. Vorig jaar kreeg ik een aanbod om met een camper 3,5 week door Amerika te reizen. Dat heb ik maar meteen geboekt. Ik kijk er erg naar uit, over 2 weken steek ik de plas over naar Amerika!´

Klinkt goed. Maar er moet toch nog wel een bestemming zijn waar je graag heen wil, en waarbij je wel gebruik zal maken van een Sunny Car?
´Tuurlijk. Op datzelfde lijstje staat eigenlijk al heel lang Tenerife. Ik ben daar nog nooit geweest en ik hoor van iedereen dat het echt een mooi eiland is. Wat ook goed te doen is met een huurauto.´

Tenerife is inderdaad een super autohuur bestemming. Het eiland is zo divers en wat is er nou lekkerder om dat in je eigen tempo te gaan ontdekken! Mariska afsluitend, heb je nog een motto of een spreuk die je graag wilt delen?
´Hocus spocus pilatus pas, ik wou dat ik in Amerika was! Hahaha, nee hoor grapje. Mijn motto is: Pluk de dag. Je weet niet van te voren wat morgen brengt dus geniet van deze dag.´

Mariska dank je wel voor je tijd, maak er een mooie week en geniet de komende tijd van het verkopen van mooie reizen en natuurlijk die Sunny Cars. Ook alvast veel plezier in Amerika met de camper, laat ons vooral weten hoe je het hebt gehad. Aan welk Smile Society kantoor Mariska de vragen heeft doorgegeven lees je volgende maand.

Ilse Hage

Marketing coördinator

Ilse is Marketing Coördinator bij Sunny Cars en is daarnaast een reiziger in hart en nieren. Citytrips, rondreizen, roadtrips... Ze is van alle reismarkten thuis. Er zijn dan ook weinig plekken op de wereld die ze nog niet heeft ontdekt.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou