fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.be

Met deze 5 slimme autohuurtips voorkom je ‘gedoe’ op de Canarische eilanden

“Hoezo wordt de huurauto niet naar mijn hotel gebracht? Op de website van Sunny Cars staat dat dat kan!” De klant die ons hierover belde was erg verbaasd dat de verhuurder op het Canarische eiland de auto niet bij zijn hotel wilde afleveren. Maar wat bleek? Het hotel lag 400 meter van het verhuurkantoor. Logisch dat de verhuurder er vanuit was gegaan dat de klant die afstand wel even zou lopen.

Als je dit soort dingen van tevoren weet, scheelt dat een boel frustratie en onduidelijkheid. Hieronder een aantal tips die ervoor zorgen dat jouw autohuur op de Canarische eilanden vlekkeloos verloopt:

1. Dubbelcheck je ophaallocatie

Let op dat je het verschil weet tussen Las Palmas (hoofdstad van het eiland Gran Canaria) en La Palma (de naam van een ander Canarisch eiland). Veel mensen halen dit door elkaar en het zou vervelend zijn als je je huurauto op de verkeerde locatie reserveert.

2. Mag je eiland-hoppen?

Check vooraf of je met je huurauto naar een ander eiland mag en vergelijk de voorwaarden van de verschillende aanbieders met elkaar. Bij de ene verhuurder mag het namelijk wel, bij de andere weer niet. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

huurauto voorwaarden vergelijken

3. Ga voor de voordeligste deal

Check ook eens wat de kosten zijn als je de auto op de luchthaven ophaalt en inlevert. Dat is vaak veel goedkoper! Een week autohuur vanaf de luchthaven kost soms evenveel als drie dagen vanaf je accommodatie.

4. Lezen voorkomt genezen

Hoe saai het ook klinkt: léés die huurvoorwaarden voordat je ze accepteert. Dan weet je zeker dat je van tevoren weet hoe hoog bijv. de waarborg is.

5. Gebruik de online kaart

Kies je verhuurkantoor via de kaart op onze website. Dan kun je direct zien hoe ver het kantoor van je hotel is, scheelt weer een hoop kostbare vakantietijd!

adresaflevering-canarische-eilanden-autohuur

6. Extraatje: leuke reisinspiratie!

Lees het blog van collega Ilse over de leukste plekjes op de Canarische eilanden.

Susanne Pols-van Gelder

Head of reservations

Als Manager Reserveringsafdeling Nederland & België weet Susanne als geen ander hoe we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Ze traint en coacht collega’s, zodat ook zij alles weten over autoverhuur en de service die wij verlenen. In haar vrije tijd is ze gek op reizen – hoe kan het ook anders!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou