Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.be

Met een telefoonmap op familiebezoek

Met iedere autovakantie die je maakt, creëer je een blijvende herinnering. Denk aan dat moment waarop hij de auto naar die haast onbereikbare top reed en je ten huwelijk vroeg, dat moment waarin je oog in oog kwam te staan met een buffel of die mensen die jullie ontmoetten toen jullie met autopech langs de weg stonden en sindsdien vrienden voor het leven zijn.

Het verhaal van Dirk Koeleman vonden wij het meest bijzonder:

Mijn vrouw en ik hebben veel familie in Canada wonen, waar onze goede kennis Piet ook aan is gelinkt. Samen kwamen we op het idee om naar Canada af te reizen en onze familieleden te verrassen. Ik boekte tickets en huurde een auto met GPS navigatie bij Sunny Cars zonder iets tegen de familie te zeggen. De auto konden we meteen afhalen bij de luchthaven in Vancouver. Onze trip kon beginnen! Piet had een grote telefoonmap bij zich met daarin alle adressen van de familieleden in Canada. Klaar om de familie op te zoeken; telefoonmap bij de hand, adres invoeren in de navigatie en gaan! Zo hebben we met de auto van Sunny Cars heel wat familieleden onverwacht bezocht. Het ontvangst was geweldig en leek keer op keer wel een scene uit Robert ten Brinks ´All you need is Love´. Het was een emotionele, maar mooie ervaring. In totaal hebben we maar liefst 2800 kilometer gereden, een echte roadtrip. Terug in het vliegtuig kwamen we erachter dat we de telefoonmap, met alle adressen van de familieleden, vergeten waren in de huurauto. Eenmaal thuis heb ik Sunny Cars gebeld en zij hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de telefoonmap weer in ons bezit kwam. Dat is gelukt. Daar zijn we heel blij om, want we hebben hele bijzondere herinneringen aan die map.

Dirk Koeleman Canada

Ilse Hage

Marketing coördinator

Ilse is Marketing Coördinator bij Sunny Cars en is daarnaast een reiziger in hart en nieren. Citytrips, rondreizen, roadtrips... Ze is van alle reismarkten thuis. Er zijn dan ook weinig plekken op de wereld die ze nog niet heeft ontdekt.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou