Met Sunny Cars weet je wat je huurt

Bij Sunny Cars doen we er alles aan om autohuur op je vakantiebestemming zorgeloos te laten verlopen. Ter plekke wil je geen gedoe en zeker geen onverwachte extra kosten. Daarom huur je via ons altijd 100% all-in. Je reserveert je huurauto voor een heldere prijs en van tevoren is alles betaald. Het idee achter onze formule is dat je bij het ophalen van de huurauto niet met onverwachte kosten te maken krijgt. All-in is bij ons écht all-in.

Gratis aanvullende WA-verzekering

Bij zorgeloos vakantie vieren hoort ook een goede WA-dekking (in België bekend als BA). Want breng je schade toe aan een derde, dan kunnen de claims – zeker bijvoorbeeld in de VS – ontzettend oplopen. De WA-verzekering dekt de schade die aan derden wordt toegebracht, zowel materieel als fysiek. Sunny Cars sluit standaard een extra WA/BA-dekking af van 7,5 miljoen euro. Dit is bovenop de lokale dekking. Dan weet je zeker dat je goed verzekerd bent.

Eerlijke tankregeling

Ook over de tankregeling willen we geen gedoe. Wij vinden FF (vol-vol) de meest duidelijke tankregeling en die is dan ook de standaard bij ons. Je levert de auto in met dezelfde tankstand als waarmee je hem hebt opgehaald. Was de tank vol, dan lever je hem vol in. Was de tank halfvol, dan lever je hem halfvol in. Hiermee omzeil je achteraf discussies en ongewenste afrekeningen op je creditcard. Maak voor de zekerheid een foto van de benzinemeter als je wegrijdt en bewaar de benzinebonnen, dan heb je altijd een bewijs.

Huurcontract en voorwaarden

Met Sunny Cars ga je goed voorbereid op reis en weet je precies wat je huurt. Je ontvangt van ons een voucher en een informatieblad met daarop de huurvoorwaarden in het Nederlands. Ter plaatse hoef je alleen nog maar het lokale huurcontract goed door te lezen, te tekenen en de autosleutels in ontvangst te nemen.

Als de lokale verhuurder je een extra verzekering wil aanbieden, kun je gewoon nee zeggen. Nergens voor nodig!

Terugbetaling eigen risico

Schadedekking en een diefstalverzekering zijn altijd inbegrepen. Goed nieuws: bij Sunny Cars draai je niet op voor de kosten van het eigen risico bij deze verzekeringen en hoef je het eigen risico niet af te kopen of te verlagen. Heb je schade, dan betaal je het eigen risicobedrag (vaak gelijk aan de waarborg) aan de lokale wagenparkaanbieder. Eenmaal thuis kun je dit eenvoudig declareren via het online schadeformulier. Sunny Cars betaalt je het volledige bedrag zo snel mogelijk terug.

Glas-, bodem-, banden- & dakschadedekking

In onze all-in formule is de dekking van schade aan glas, banden, bodem en dak (inclusief oliecarter en koppeling) standaard opgenomen. Hier hoef je op de bestemming dus geen dure extra verzekering voor af te sluiten. Heb je onverhoopt een ster in je ruit of een lekke band? Geen zorgen, kan gebeuren! Net als bij het eigen risico moet je het schadebedrag ter plaatse vaak wel voorschieten, maar Sunny Cars betaalt dit volledig aan je terug.

Ben je benieuwd wat er nog meer all-in is? Dat is namelijk nogal wat! Op onze website vertellen we je nog meer over all-in autohuur.

Sanne van Reek

Content en Social Media marketeer

Sanne werkt bij Sunny Cars als Content en Social Media Marketeer. Ze is gek op reizen en verkent het allerliefst de onbekende plekken. Dat je daar af en toe voor moet verdwalen, maakt haar niet uit.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.