fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.be

Met welke lokale autoleveranciers werkt Sunny Cars samen?

Sunny Cars heeft een wereldwijd aanbod. In 120 landen en op 8.000 bestemmingen kun je een Sunny cars besturen! Zo kan je een auto huren in Zuid-Afrika, op de Canarische eilanden, in Canada of in de Verenigde Emiraten. Alleen is het niet Sunny Cars maar een lokale autoleverancier of partner waar jij je auto ophaalt. Hoe dat zit, leg ik je nu uit.

Lokale en internationale partners en autoleveranciers

Sunny Cars heeft een bemiddelende functie. In ons aanbod vindt je zowel auto´s van lokale als internationale autoleveranciers. Dit kunnen grote internationale partners en autoleveranciers zijn, die namen zijn je vast bekend. Maar het kunnen ook lokale autoleveranciers, zoals ATESA in Spanje, Guerin in Portugal of AutoUnion in Griekenland. Ook voor een autohuur bij deze autoleveranciers kun je bij ons terecht.

Onze kwaliteits- en service-eisen

Sunny Cars werkt uitsluitend samen met de beste partners ter wereld, die allemaal aan onze strenge kwaliteits- en service-eisen voldoen. Zo worden er duidelijke contract afspraken gemaakt en wordt er bijgehouden hoeveel navragen of klachten er voor een autoleverancier binnenkomen. Dit is een van onze aandachtspunten, het monitoren en bijhouden van alle navragen. Voldoet een autoverhuurder niet aan onze eisen? Of krijgen we teveel klachten binnen? Dan zal Sunny Cars de samenwerking met deze autoverhuurder stopzetten.

Mocht je willen weten of wij op jouw bestemming een huurauto aanbieden, kijk dan even op onze website.

Mascha Vork

Customer Care

Sinds januari 2014 is Mascha werkzaam op de Customer Care afdeling, maar ze werkt al sinds 2012 bij Sunny Cars! In haar blogs schrijft ze over veelvoorkomende misverstanden en lastige situaties met een huurauto. Informatief, leerzaam en soms ook vermakelijk.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou