fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.be

Met wie werkt Sunny Cars autoverhuur samen?

Sunny Cars autoverhuur heeft een wereldwijd aanbod. In 120 landen en op 8.000 bestemmingen kun je een Sunny car besturen! Zo kan je een auto huren in Zuid-Afrika, op de Canarische eilanden, in Canada of in de Verenigde Emiraten. Alleen is het niet Sunny Cars maar een lokale autoleverancier of partner waar jij je auto ophaalt. Hoe? Dat zit leg ik je uit.

Lokale en internationale partners en autoleveranciers

internationale autoleveranciers Sunny Cars autohuur logo

Sunny Cars autoverhuur heeft een bemiddelende functie. In ons aanbod vindt je zowel auto´s van lokale als internationale autoleveranciers (zie hierboven de logo’s van de internationale spelers). Dit kunnen grote internationale partners en autoleveranciers zijn, maar het kunnen ook lokale autoleveranciers, zoals: ATESA in Spanje, Guerin in Portugal of AutoUnion in Griekenland. Ook voor autohuur bij deze lokale wagenparkbeheerders kun je bij ons terecht, in totaal kun je in 120 landen op ruim 8.000 bestemmingen een auto huren via Sunny Cars. Maar we werken niet met iedereen samen…

Onze kwaliteit- en service-eisen

Sunny Cars autoverhuur werkt uitsluitend samen met de beste partners ter wereld, welke allemaal aan strenge kwaliteits- en service-eisen voldoen. Zo worden er duidelijke contractafspraken gemaakt en wordt er tijdens een samenwerking bijgehouden hoeveel navragen of klachten er voor een autoleverancier binnenkomen. De evaluatie is een belangrijk aandachtspunt als aanbieder van 100% zorgeloze autohuur. Want om de Rent-a-Smile filosofie te handhaven is het belangrijk om alle autohuurervaringen te evalueren. Dit doen we door proactief te vragen review/evaluatie van de klant. Deze reviews worden onderzocht en bij een negatieve ervaring wordt hier een rapport van opgemaakt. Deze rapporten worden uiteindelijk gedeeld en besproken met de autoleverancier. Voldoet een autoverhuurder niet (meer) aan onze eisen? Of krijgen we teveel klachten binnen? Dan stopt Sunny Cars de samenwerking met deze autoverhuurpartner.

Mocht je willen weten of wij op jouw bestemming een huurauto aanbieden, kijk dan even op onze website.

Mascha Vork

Customer Care

Sinds januari 2014 is Mascha werkzaam op de Customer Care afdeling, maar ze werkt al sinds 2012 bij Sunny Cars! In haar blogs schrijft ze over veelvoorkomende misverstanden en lastige situaties met een huurauto. Informatief, leerzaam en soms ook vermakelijk.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Monica Spijker

23 Januari 2019 | 1:24 pm | Reageer op Monica Spijker

In september 2018 hadden wij een auto gehuurd via jullie op Faro Airport en ik was erg blij dat het om een bekend verhuurbedrijf (namelijk Sixt) ging. Nu heb ik weer eenzelfde auto gehuurd, maar dit gaat via Guerin. Is er een manier om mijn autohuur via Sixt te laten verlopen? Daar had ik op gehoopt omdat ik het kantoor ken, de papieren hebben we al eens bekeken etc. Aangezien ik ditmaal alleen reis geef ik de voorkeur aan een reeds gekende leverancier. Ik hoop dat het kan. Dank bij voorbaat.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

25 Januari 2019 | 10:59 am | Reageer op Sanne van Reek

Hoi Monica,

Ja hoor, wij doen niet moeilijk over wisselen van partner. Neem contact op met onze reserveringsafdeling via 023 - 5 699 696 of reservation@sunnycars.nl. Dan kijken de autohuurexperts wat er mogelijk is.

Zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou