fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.be

Nieuw te ontdekken bestemmingen

Ik heb –net als u ongetwijfeld- het idee dat ik de afgelopen jaren redelijk wat van de wereld heb gezien. Maar ik realiseer me ook constant dat de wereld nog vele malen groter is dan waar ik tot op heden geweest ben, al dan niet met huurauto. Nu lijkt het me ook onmogelijk om alles te zien. Zeker als je geacht wordt om dagelijks nog wat werk voor Sunny Cars te verrichten. Maar wat mij betreft blijft de wens de vader van de gedachte en heb ik nog wat bestemmingen op mijn verlanglijstje staan.
Ik krijg dat reisgevoel vooral als we weer een aantal verhuurbestemmingen aan de –lange- lijst hebben toegevoegd. Vaak op locaties of in landen die om een of andere reden een sterke aantrekkingskracht op me uitoefenen.De wereld ontdekken met een huurauto van Sunny Cars

Zo verhuren we bijvoorbeeld auto’s in Namibië, toch niet het meest voor de hand liggende vakantieland. Het lijkt mij wel wat om met zo’n volledig uitgeruste Nissan Pick-up (met tent op het dak!) in dat land op avontuur te gaan.

Maar ook Oman lijkt me een land om eens echt te gaan verkennen met een huurauto. Volgens collega Suzanne Al –die dat wel heeft gedaan- is dat zeker de moeite waard. En dan zijn nu weer Belize, Colombia, Kosovo en Sri Lanka toegevoegd. In dat laatste land kun je trouwens ook auto´s met chauffeur huren via ons. Voor slechts 10 EUR per dag laat je je 8 uur lang rondrijden, luxe toch?

Ik denk dat ik maar eerst met Kosovo begin. Redelijk in de buurt (?!) en blijkbaar met een prachtige natuur en uiterst vriendelijke bevolking. Alhoewel Marokko, Nieuw Zeeland en Zuid-Afrika ook nog op het verlanglijstje staan. Of toch met een dikke Jaguar –we hebben alle X-types  in de verhuur-  door Engeland gaan rijden.  We verhuren in meer dan 90 landen, dus nu alleen nog even kijken waar ik de tijd vandaan haal.

Vriendelijke groeten,
Hans Knottnerus

Hans Knottnerus

Managing Director

Hans is Managing Director van Sunny Cars Nederland, België en Frankrijk. De afgelopen 25 jaar werkte hij in diverse managementfuncties bij verschillende internationale autoverhuurorganisaties van ‘naam en faam’, onder andere in India! Dat hij een echte autohuurexpert is, kun je dus wel stellen.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou