fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.be

Ontdek Ibiza met een huurauto

Op slechts twee uur vliegen vanaf Amsterdam vind je de populaire vakantiebestemming Ibiza. Foodbloggers Leonie ter Veld & Claartje Schröder ontdekten het kleine eiland met een huurauto van Sunny Cars. “Een onvergetelijke ervaring”, aldus de reislustige blondines. Ze lichten vijf bestemmingen op Ibiza voor je uit, die je perfect kunt bereiken met je (huur)auto.

1. Strandje: Cala Salada

Net boven San Antoni vind je een van de mooiste stranden van Ibiza: Cala Salada. Bovenaan de rots is een parkeerplaats voor je (huur)auto en via een uitdagende route klim je je weg naar het strand. Het water is felblauw, het zand spierwit en er zijn alleen maar locals. Een absolute toplocatie!

cala salada strand autohuur tip

2. Beachclub: Amante

Rijd vanaf Ibiza stad naar boven via een autoweg door de bergen en kom uit bij een van de luxste strandtenten van Ibiza: Amante Beach Club. Je betaalt er minimaal 30 euro voor een ligbedje, maar dan lig je ook wel op een van de mooiste plekken van Ibiza. Ga liggen en word bediend; niets meer aan doen.

3. Sunset Ashram

De mooiste zonsondergang van Ibiza zie je bij Sunset Ashram. Aanschouw onder het genot van een cocktail de zonsondergang met een prachtig uitzicht over de zee. Must See!

zonsondergang ashram strandje ibiza

4. Restaurant: La Paloma

Midden op het eiland vind je het beste restaurant van Ibiza: La Paloma. Een grappig, hip, ietwat kneuterig Italiaans restaurant met een fantastische kaart. De mozzarella wordt hier zelf gemaakt en dat proef je. Absoluut het lekkerste eten van Ibiza, voor slechts 10-20 euro per hoofdgerecht.

5. Strandje: Cala Basa

Onder San Antoni, op weg naar Sunset Ashram, vind je het strandje Cala Basa. Wederom een prachtig wit strand met felblauw water. Erbij zit een beachclub waar je ligstoeltjes kunt huren, lekkere wijnen en cocktails kunt drinken én kan genieten van een massage met ocean view. Aanrader!

Cala basa ibiza strand

 

Gastblogger

Reisjournalisten of -bloggers

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou