fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.be

Overal en altijd bereikbaar

Sunny Cars is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. Maar daar doel ik met deze kop niet op. Ik heb het over die van de mens in het algemeen. We hebben allemaal smartphones, notebooks en sinds kort het fenomeen ‘tablets’ tot onze beschikking en daar maken we ook dankbaar gebruik van. Je kunt niet meer op een terrasje zitten, zonder niet minstens 3 mensen bezig te zien met hun gadgets. Is dat erg? Ik vind van niet, zolang anderen er maar geen last van hebben.

Altijd en overal bereikbaar

Laat ik voorop stellen dat ik een groot fan ben van de technologische ontwikkeling. En ja, ook ik heb een smartphone, die ik veel gebruik. Meestal als ik zakelijk op reis ben, dat nog wel eens voorkomt. Hoe gemakkelijk is het dan niet om even je mail te checken, of een berichtje aan het thuisfront dat alles goed gaat.

En ik geef toe, ik gebruik hem ook op vakantie. Maar dan om meer praktische redenen. Het is toch wel heel erg handig om even de website van dat restaurantje op te zoeken waar je vanochtend langs liep en dat er heel ‘smakelijk’ uitzag. Of om even te kijken hoever het nog is naar dat pittoreske pleintje, terwijl je schoenen al stevig aan het knellen zijn.

En dat knellende gevoel kwam bij mij weer terug toen ik de laatste rekening van de provider onder ogen kreeg. Allemachtig zeg, wat een pittige maandnota was dat. Toch even net iets te veel zitten spelen met mijn telefoon. Dataroaming is een kostbare aangelegenheid en voor mij kwam de allerlaatste technologische ontwikkeling die Sunny Cars te bieden heeft, dus net iets te laat.

Mobiel op de Canarische Eilanden met Sunny Car Wifi

 

We verhuren nu op de Canarische Eilanden namelijk een uiterst gebruiksvriendelijk Car Wifi systeem. Een router op creditcardformaat voor in de auto –of iedere andere locatie trouwens- waarmee je maximaal vijf apparaten tegelijkertijd kan verbinden met het internet. Op zichzelf weer een hele ontwikkeling, zo’n router in de auto. Zeker als je bedenkt dat deze maar 6 euro per dag kost (of maximaal 90 euro bij een huurperiode van 15 dagen of langer). Ik kan je verzekeren dat ik aanmerkelijk meer kwijt was met mijn smartphone, in een veel kortere periode. De Car Wifi is vooralsnog alleen verkrijgbaar op de Canarische Eilanden, maar ik weet zeker dat ik straks op veel meer bestemmingen goed bereikbaar zal zijn.

 

Hans Knottnerus

Managing Director

Hans is Managing Director van Sunny Cars Nederland, België en Frankrijk. De afgelopen 25 jaar werkte hij in diverse managementfuncties bij verschillende internationale autoverhuurorganisaties van ‘naam en faam’, onder andere in India! Dat hij een echte autohuurexpert is, kun je dus wel stellen.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou