fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.be

Portugal met Melanie Mussé

Om de beste reistips te verzamelen interviewen we elke maand een expert uit de Smile Society, onze best verkopende reisbureaus. Deze week lees je welke bestemming Melanie Mussé van VakantieXperts Apeldoorn aanraadt voor een heerlijke vakantie.

Goedemiddag Melanie, als nu een klant binnenkomt en die vraagt aan jou; “Waar moet ik heen op vakantie?” wat zou jij hem dan aanraden?
“Portugal, dit heerlijke land waar je alles hebt en kunt doen tijdens je vakantie.”

Portugal heeft inderdaad alle ingrediënten voor een topvakantie. Wat zou jij aan je klant aanraden om Portugal te ontdekken?
“Sowieso om een Sunny Cars huurauto te reserveren, dit is hét land bij uitstek om per huurauto te ontdekken. Ook moeten de mensen de tijd nemen om dit land te ontdekken, natuurlijk heeft de Algarve alle mooie stranden en zitten daar alle toeristen. Maar Portugal heeft zoveel meer te bieden dan stranden en de typische toeristendorpjes.”

Welke route zou je je klant aanbevelen?
“Vlieg naar Lissabon en neem vanaf daar een huurauto en rij richting het noorden, totdat je uitkomt in Coimbra. Een prachtige oude stad waar je mooie monumenten en prachtige pleinen tegenkomt. Ga daarna door naar Porto. Dit is de grootste noordelijk gelegen stad van Portugal en uiteraard bekend vanwege haar Port. Onderweg kan je natuurlijk nog een stop maken bij een van de prachtige stranden. Eenmaal in Porto moet je niet vergeten om een glaasje te drinken.”

Dat klinkt allemaal goed, maar je hebt toch nog wel nog meer mooie tips?
“Jazeker! Vanuit Porto raad ik aan om naar via Fatima, dit is een Portugese bedevaartsplaats, naar het zuiden te rijden en de vakantie goed af te sluiten aan een van de Praias. Met haar brede stranden en spectaculaire rotspartijen is het een ideale mix van zon en natuurschoon. Zo breng bijvoorbeeld een bezoek aan Albufeira of Praia de Rocha. Het voordeel van de huurauto is dan ook dat je ook op de minder bekende (en vaak afgelegen en rustige) strandjes kunt komen.”

Heb je nog meer tips voor de mensen die naar Portugal gaan?
“Ja, vermijd zoveel mogelijk de snelweg. Als je op de snelweg rijdt ontdek je het échte Portugal niet, rij dus vooral op de ‘provinciale’ wegen. Vergeet ook niet om een keer in een dorpje te stoppen bij een aardewerk winkel of een klein restaurantje. Maar vooral: neem de tijd.”

Melanie dank je wel voor je complete reisadvies!

Heb je tips over de Portugal deel ze dan met ons. Wil je zelf de Portugal ontdekken in een comfortabele Sunny Cars huurauto? Dan hebben we vijf partners ter plaatse waarbij je een Sunny Cars huurauto kunt reserveren. Klik hier als je nog meer tips wilt hebben over het rijden van een Sunny Car in Portugal.

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou