Reisliefhebbers opgelet: 3 handige gadgets voor onderweg

9 juni 2017 0 169

Auteur

Dennis van Drunen

Online Marketeer

Daar sta ik dan. Precies op het moment dat ik via een parkeerapp tevergeefs een parkeerplaats probeer op te sporen in een klein dorpje aan de kust van Mallorca, valt mijn smartphone uit. Waarom heb ik dit toch altijd?

Precies dit soort dingen zorgt voor stress tijdens de vakantie. Handige gadgets kunnen het vakantieleven echter juist weer een stuk aangenamer maken. Hieronder vind je drie gadgets die ik heb geselecteerd om mee op reis te nemen!

gadgets voor onderweg vakantie

Solar powerrrrrr

Een smartphone mee op vakantie is meer musthave dan een wannahave. We kunnen nou eenmaal niet zonder. Maar áls we hem gebruiken is de batterij binnen no-time leeg – damn you Facebook!

De ultieme gadget voor dit probleem is een powerbank. Dit is een draagbare accu waarmee je meerdere apparaten kunt opladen. Zelf ben ik helemaal fan van de powerbanks die opladen via zonne-energie. Behalve dat het schonere energie is heb je ook het voordeel dat je de oplader onderweg kunt opladen zolang de zon schijnt.

Tip: zorg ervoor dat de powerbank krachtig genoeg is. Let hierbij op het cijfer dat vóór mAh staat. Met ongeveer 5000 mAh aan oplaadvermogen kun je je telefoon 2x volledig opladen.

Portable speaker

Een lekker muziekje in de auto kan echt wonderen doen. Het kan je opvrolijken of net dat beetje extra energie geven om alert te blijven tijdens een lange autorit. Nu ben ik al een tijdje niet meer bezig met CD’tjes branden en bewaar ik al mijn muziek nu op het web via Spotify. En in het specifieke geval van een auto huren op vakantie kun je er niet altijd vanuit gaan dat er een AUX-ingang in je installatie is ingebouwd om je telefoon op aan te sluiten en je muziek af te spelen.

Een draagbare speaker is daarom altijd handig. Met een paar klikken stream je je favoriete muziek naar de speaker en kun je onderweg – maar ook op het strand – genieten van vrolijke deuntjes.

Dashboard cam

Misschien heb je de beelden via YouTube al voorbij zien komen. De dashcams! Een dashcam is een camera die je op je dashboard bevestigt en die alles onderweg filmt dat zich direct vóór je afspeelt. Met deze camera kun je prachtige beelden maken van jouw ritjes op je vakantiebestemming.
Plus, mocht je een ongelukje krijgen onderweg, dan kun je het beeldmateriaal dat de camera heeft opgenomen gebruiken om aan te tonen wie de ‘schuldige’ is.
De gemiddelde dashcam heeft overigens meer features dan alleen filmen. Sommige zijn bijvoorbeeld ook voorzien van flitspaalsignalering!

Je ziet het: voor alles bestaat een oplossing – of in dit geval: een gadget – zelfs als je smartphone je in de steek laat.

auto huren sunny cars ctablok

Rij onbezorgd rond in een Sunny Car

Om ontspannen en in alle vrijheid te genieten regel je vooraf je all-in huurauto. Bij Sunny Cars zijn alle - benodigde - verzekeringen inbegrepen en kun je een ongelimiteerd aantal kilometers rijden. Dat rijdt een stuk lekkerder. Ontdek alle All-in voordelen!

Zoek huurauto >

Geef een reactie

* Nodig om je reactie kunnen plaatsen.