fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.be

Schade aan je huurauto door een vliegtuig?

Sint Maarten. Een idyllisch eiland om lekker te luieren op een van de bounty stranden. Of om te ontdekken per huurauto. Maar pas op voor laaghangende vliegtuigen! Vandaag kreeg ik daar namelijk een heel raar verhaal over op mijn bureau.

Laagvliegende jumbojets

Het vliegveld op Sint-Maarten ligt pal aan Moha beach.  De vliegtuigen vliegen daar rakelings over het strand en je kunt ze voor je gevoel bijna (net niet helemaal) aanraken.

sint maarten schade door vliegtuig

Deuk in je dak

Zo´n toestel vloog ook over de huurauto van onze klant en door de kracht is het dak beschadigd. De klant was verbijsterd! Gelukkig zat hij niet in de auto toen het gebeurde en kon hij de huurauto zelf naar de wagenparkaanbieder terug brengen. Goed afgelopen dus. Met de auto was het iets minder goed. De schade aan het dak was immens. Het was een Jeep met een zacht dak, welke volledig kapot was getrokken door het vliegtuig. Alleen het geraamte was nog over! Dus je kunt je voorstellen met hoeveel kracht de schade is ontstaan.

De wagenparkaanbieder heeft het eigen risico bij onze klant in rekening gebracht. Wij hebben dit weer terugbetaald aan de klant omdat het valt onder de schadedekking van Sunny Cars.

Dit is toch wel een van de meest bijzondere schades die ik ben tegen gekomen. Heb je ook een opmerkelijk autohuurverhaal? Deel het met me!

Zien = geloven

Hieronder een filmpje, waarin je ziet hoe laag de vliegtuigen vliegen.

Mascha Vork

Customer Care

Sinds januari 2014 is Mascha werkzaam op de Customer Care afdeling, maar ze werkt al sinds 2012 bij Sunny Cars! In haar blogs schrijft ze over veelvoorkomende misverstanden en lastige situaties met een huurauto. Informatief, leerzaam en soms ook vermakelijk.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou