Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.be

Schade op Curaçao? Vergeet Forensys niet!

Met de huurauto van Otrabanda, naar het Kura Holanda Museum en vervolgens door naar het Christoffelpark. Een huurauto is echt onmisbaar op Curaçao! Maar wat moet je doen als je schade rijdt? Ik leg het je graag uit.

Forensys

Rij je onverhoopt schade dan dien je op Curaçao te allen tijde contact op te nemen met Forensys via het telefoonnummer 199. Alle verzekeringsmaatschappijen op Curaçao eisen namelijk een Forensys rapport. Zij maken een situatie schets, horen de getuigen en maken foto´s. Dit voegen zij samen in een rapport en hier krijg je een bon van. Een tip: maak een kopie van de bon (of een foto met je smartphone) en geef deze af bij de wagenparkaanbieder. Met de baliemedewerker vul je vervolgens het schadeformulier in.

Schade Curacao CRS formulier

Niet vergeten

De schade wordt op je credit card belast en door Sunny Cars aan je terug betaald. Voor meer informatie verwijs ik je door naar onze Algemene Voorwaarden.Om je schadekosten vergoedt te krijgen hebben wij een aantal documenten van je nodig.
Houd er rekening mee dat je Forensys belt, want als je geen Forensys-schaderapport hebt opgemaakt, dan kan Sunny Cars de schade niet in behandeling nemen en ben je persoonlijk verantwoordelijk voor het gehele schadebedrag.

Mijn tips:

– Zorg in de eerste plaats voor je eigen veiligheid en de veiligheid van je medepassagiers!
– Bel altijd Forensys, ook al wordt er gezegd dat dit onderling geregeld wordt
– Verplaats de auto in eerste instantie niet en laat de situatie zoals die is
– Geef een zo gedetailleerd mogelijke omschrijving van de schade aan de medewerker van Forensys

Zorgeloos Curaçao

Volg deze tips en ervaar zorgeloze huur op Curaçao. Met deze tips weet je zeker dat je schade goed in behandeling wordt genomen en je niet voor verrassingen komt te staan.
Als je toch nog vragen hebt of niet zeker bent van de stappen die ondernomen dienen te worden, kan je ons reserveringsteam tijdens kantooruren bereiken op (+31) (0)23 – 5 699 696 en buiten kantooruren kan je het noodnummer bellen op (+31) (0)23 – 5 699 690.

Schade Curacao CRS Cabrio

Mascha Vork

Customer Care

Sinds januari 2014 is Mascha werkzaam op de Customer Care afdeling, maar ze werkt al sinds 2012 bij Sunny Cars! In haar blogs schrijft ze over veelvoorkomende misverstanden en lastige situaties met een huurauto. Informatief, leerzaam en soms ook vermakelijk.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou