fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.be

Suzanne Al – Marketing Manager Nederland & België

Wellicht heb je weleens contact gehad via de e-mail of telefoon met een Sunny collega. Elke dag van het jaar werkt een team van enthousiaste medewerkers vol inzet om een top all-inclusive autohuurproduct en te bieden met de beste service. Maandelijks houd ik een interview met 1 van de medewerkers en krijg jij te lezen wat hem of haar bezighoudt. Wie zijn de mensen achter Sunny Cars? Deze keer maken we kennis met Suzanne, al sinds jaar en dag onze Marketing Manager.

Mooiste plek waar je ooit bent geweest? Wat maakte die bestemming zo bijzonder?
`Dat is zeker Oman. Een supermooi land waar we in onze stoere Toyota Landcruiser zelf op ontdekkingstocht zijn geweest. Dat zelf rijden was heel erg spannend maar maakte het ook bijzonder. We zijn heel vaak zomaar door een wadi ergens naartoe gereden en kwamen zo via spannende kleine wegen op de mooiste plekken. Ook bijzonder: in de woestijn overnachten. In het grensstadje moesten we de lucht deels uit onze banden laten lopen zodat we meer grip hadden om door de zandduinen naar ons kamp te rijden. Hier hebben we de volgende dag – met een gids, want alleen durfden we niet – dunebashing gedaan met de auto, spectaculair! Maar het allerspannends was de rit door de bergen terug naar Muscat, de hoofdstad. We gingen letterlijk van een asfaltweg het topje van de berg over om op een kiezelpad 4 uur lang naar beneden te rijden langs diepe afgronden. Met geen enkele mogelijkheid om te keren en af en toe tegenliggers terwijl het onmogelijk leek om elkaar te passeren. Een prachtig uitzicht en mooi verhaal later, maar we zaten wel met zweethandjes in de auto. Later bleek dat veel toeristen die route met een chauffeur rijden. Maakt het verhaal achteraf alleen maar beter!´

Al nieuwe vakantieplannen?
De bucketlist is lang genoeg! Maar concreet geboekt staat een vakantie met de familie in Frankrijk omdat mijn ouders 40 jaar getrouwd zijn. Even zonder huurauto deze keer.

Op welke bestemming heb jij als laatste een auto gehuurd?
Dat was op Zakynthos, afgelopen zomer. We hadden een heel fijn huis gehuurd, midden op het eiland. En met de auto hebben we heerlijk rondgetoerd en telkens een ander strandje bezocht. Een huurauto is op Zakynthos zeker een aanrader, maar dat vind ik eigenlijk altijd. Alleen bij een stedentrip doe ik het niet zo snel, verder hoort een huurauto bij de vakantie voor mij.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Ik ben altijd met van alles tegelijk bezig: leuke dingen met mijn dochter doen op mijn vrije dag, (online) shoppen, tijdschriften lezen, huis anders inrichten, nieuwe huizen op Funda zoeken (en nooit een bezichtiging plannen) en ik ben weer begonnen met hardlopen, ben nu aan het trainen om de 10 kilometer weer aan te kunnen.

Photography by Ron Jenner Netherlands

Noem eens iets wat wij nog niet van je weten?
Ik ben dol op drop. Zoet, zout, winegums, alles is te lekker. Als ik een zak koop ga ik voor de bijl en dat doe ik dus maar niet te vaak.

Hoe lang werk je al voor Sunny Cars?
Al 10 jaar!

Wat vind je het leukste aan je werk? En waarom?
Ik vind het heel erg leuk om creatief bezig te zijn en telkens nieuwe dingen te bedenken waarmee we autohuur op een positieve manier onder de aandacht kunnen brengen bij onze klanten, zowel reisbureaus als de huurders. Omdat onze huurauto´s vrijwel altijd voor vakanties gebruikt worden, zijn wij eigenlijk iedere dag met vakanties bezig. Dat is iets waar iedereen vrolijk van wordt. De positieve feedback die we van klanten krijgen bewijst dat we goed bezig zijn. En met tips voor verbeteringen ga ik graag intern aan de slag om ons product nog beter te maken. Ik zoek continu naar verbeteringen in bijvoorbeeld de klantcommunicatie of het boekingsproces op de website.

Meest bijzondere Sunny Cars herinnering?
Oh, zo veel! Het allerleukst is denk ik toch het jaarlijkse kerstfeest dat we altijd met het hele bedrijf vieren. Met 30 man het vliegtuig in naar Munchen voor een weekend met onze Duitse, Belgische en Zwitserse collega´s. Supergezellig!

Waar kunnen mensen jou online vinden / connecten met je?
`Via Linkedin of Twitter @Suzanne_Al of de RSS feed van deze blog.´

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou